ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αποκαταστάθηκε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος των Μεγάρων, που είχε διακοπεί λόγω συγκέντρωσης ατόμων που διαμαρτύρονταν για τον θάνατο 20χρονου στο περιστατικό του Περάματος.
Να σημειωθεί ότι το βράδυ της Τρίτης διακόπηκε, με εντολής της ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος των Μεγάρων, λόγω συγκέντρωσης ατόμων που διαμαρτύρονταν για την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 18χρονου Ρομά.
Η εκτροπή της κυκλοφορίας γινόταν από τον παράδρομο και στην παλαιά εθνική οδό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Κωστής Χατζηδάκης και η αόρατη ψηφιακή γραφειοκρατία
- Πόσο τζίρο κόστισε στη General Mills η διακοπή παραγωγής των ζυμών Pillsbury στην Ελλάδα
- Οι δέκα πιο ακριβές τσάντες στον κόσμο με την κορυφαία να αγγίζει τα 3,8 εκατομμύρια
- Γιατί μπήκε ο Μαρινάκης στην Stages Network, το στοίχημα Μελισσανίδη, το παρασκήνιο με την Κίμπερλι και την Vogue Greece, 3ος κύκλος για τις «Σέρρες» και τα «γαλλικά» του Λιάγκα