ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τεταμένη είναι η ατμόσφαιρα γύρω από το Πολυτεχνείο. Περίπου 40 άτομα έχουν συγκεντρωθεί στον προαύλιο χώρο και φωνάζουν συνθήματα καλώντας τον κόσμο να μην υπακούσει στην απαγόρευση της πορείας και των τριήμερων εκδηλώσεων για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου.
Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις των ΜΑΤ, που παρακολουθούν από απόσταση, ζητώντας από τους συγκεντρωμένους να αποχωρήσουν.
Συγκεκριμένα, περίπου 25 αστυνομικοί βρίσκονται κοντά στην πύλη, ενώ υπάρχουν και αρκετοί που παρακολουθούν διακριτικά σε κοντινή απόσταση.
Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, κατά την οποία εξετάζεται το ενδεχόμενο να δοθεί εντολή για αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης.
Ποια κόμματα σχεδιάζουν πορεία για το Πολυτεχνείο παρά την πανδημία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το στοίχημα Μητσοτάκη να αλλάξει το κλίμα – Σε ποιους απευθύνεται, από τι κινδυνεύει – Άρθρο παρέμβαση
- Κ. Μητσοτάκης για την Υγεία: Τα εύσημα στον Ά. Γεωργιάδη, οι νέες δωρεάν εξετάσεις, η πρόκληση και η μάχη της υπογεννητικότητας
- Οι επόμενες μεγάλες επενδύσεις με «μοντέλο Ελληνικού»
- Γιώργος Αλεξανδράτος: Δεν αρκεί να είμαστε πρώτοι στη θάλασσα, πρέπει να γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί και στη στεριά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.