ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, σε τράπεζα στον Νέο Κόσμο.
Ο δράστης στις 08:10 μπήκε στο υποκατάστημα τράπεζας επί της οδού Καφαντάρη, κρατώντας όπλο στα χέρια και αφού απείλησε τους υπαλλήλους κατάφερε να αποσπάσει άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
Στη συνέχεια εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Αμέσως για τη ληστεία ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
Διαβάστε επίσης:
Power Pass: Αναρτήθηκαν τα ποσά που θα λάβουν οι δικαιούχοι – Δείτε τι επιστροφή θα πάρετε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δομική Κρήτης: Νέα σύμβαση 9,19 εκατ. ευρώ για το λιμάνι της Ίου και έργα στον ΔΔΑ
- H EnEarth χαιρετίζει τη θετική Γνωμοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Άδεια Αποθήκευσης CO2 στον Πρίνο
- ΗΠΑ: Σχεδιάζουν την έκδοση αδειών σε εταιρείες για την άντληση πετρελαίου από τη Βενεζουέλα
- GARDEN×SOUROTI: Η δύναμη του Ιαματικού νερού… συναντά την καλλυντική επιστήμη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.