• Κοινωνία

  Αιμίλιος Περδικάρης: Εκλέχθηκε πρόεδρος της Ένωσης Βαλκανικών Πρακτορείων Ειδήσεων

  • NewsRoom


  Με την ομόφωνη εκλογή του προέδρου και γενικού διευθυντή του ΑΠΕ-ΜΠΕ Αιμίλιου Περδικάρη στην προεδρία της Ένωσης Βαλκανικών Πρακτορείων Ειδήσεων ABNA-SE ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της γενικής συνέλευσης της Ένωσης, στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας.

  Η θητεία είναι διετής και στο πλαίσιό της, η επόμενη συνεδρίαση της ABNA-SE θα διεξαχθεί την άνοιξη του 2023 στη Θεσσαλονίκη.

  Τι ανέφερε ο κ. Περδικάρης

  “Η προεδρία της Ένωσης Βαλκανικών Πρακτορείων ABNA-SE είναι μια επιτυχία και επιβράβευση για την Ελλάδα, η οποία αντανακλά τη δουλειά που έχει συντελεστεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το τελευταίο διάστημα. Αντίστοιχα συμβολική είναι η επιλογή της Θεσσαλονίκης για τη διεξαγωγή της επόμενης Γενικής Συνέλευσης της ΑΒΝΑ-SE, λόγω του σπουδαίου ρόλου που διαδραματίζει στα Βαλκάνια”, τόνισε, μετά την εκλογή του, ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ κ. Περδικάρης.

  “Στόχος μας”, υπογράμμισε, “είναι η ένωση των δυνάμεών μας, η ενίσχυση της συνεργασίας όλων των πρακτορείων στην ευρύτερη περιοχή και η ενδυνάμωσή μας μπροστά στις επαγγελματικές και τεχνολογικές προκλήσεις που ήδη αντιμετωπίζουμε, αλλά και η άμβλυνση των αντιθέσεων μεταξύ μας. Στα σχέδιά μας είναι εξάλλου η ανάδειξη της Θεσσαλονίκης ως κέντρου για την εκπαίδευση των δημοσιογράφων από τα Βαλκάνια και τη ΝΑ Ευρώπη”.

  Διαβάστε επίσης

  Λιμάνι Θεσσαλονίκης: Ξεκίνησε η επεξεργασία της τροποποιητικής σύμβασης – παραχώρησης  ΣΧΟΛΙΑ