ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης μεταξύ μαθητών από διαφορετικά σχολεία στην περιοχή του Ζωγράφου
Σύμφωνα με όσα είπαν γείτονες στον τηλεοπτικό σταθμό, το βράδυ της Τετάρτης, ομάδα περίπου 30 ανηλίκων εμφανίστηκε στην οδό Σπανοβαγγέλη, στην περιοχή του Ζωγράφου, κρατώντας ξύλα, με τα οποία χτυπούσαν τα σταθμευμένα ΙΧ.
Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, οι μαθητές που συμμετείχαν στη συμπλοκή είχαν δώσει ραντεβού, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους. Όπως έγινε γνωστό, οι μαθητές προέρχονταν από σχολεία του Ζωγράφου και της Καισαριανής.
Κατά την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ των μαθητών, τραυματίστηκε ένας 15χρονος, ο οποίος έφερε μαχαιριές στην περιοχή του μηρού και μεταφέρθηκε στο «Γεννηματάς», όπου και παραμένει νοσηλευόμενος, εκτός κινδύνου.
Οι ίδιες πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι τα αιματηρά ραντεβού με μαθητές της Καισαριανής είναι συχνό φαινόμενο στην περιοχή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανώτατο Δικαστήριο Ιταλίας: Οριστικά αθώος ο Σαλβίνι για την υπόθεση «Open Arms»
- «Καταρρέει» η πολυτέλεια; Γιατί οι αγοραστές στρέφονται στη δευτερογενή αγορά που αγγίζει τα 360 δις
- ΣΦΕΕ για φαρμακευτική δαπάνη: Τα παράδοξα, η μελέτη της Deloitte, οι μύθοι και τα μέτρα που δεν εφαρμόζονται
- Καραμανλής, Σαμαράς, Τσίπρας, Καρυστινού: Μεσσίες ως άλλοθι