ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη δωρεά μέσων ατομικής προστασίας, προς τις ένοπλες δυνάμεις, την αστυνομία, τις υγειονομικές και άλλες υπηρεσίες προέβη η εισηγμένη εταιρεία ΕΛΒΕ ΑΕ.
Η συγκεκριμένη ενέργεια, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αποτελεί δείγμα αναγνώρισης και εκτίμησης από την εταιρεία του επίπονου έργου τους στους δύσκολους καιρούς της πανδημίας.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.