• Κοινωνία

    Έλενα Πολυχρονοπούλου: Στον ανακριτή με τον σύντροφό της – Κατηγορούνται για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών

    • NewsRoom
    Έλενα Πολυχρονοπούλου: Στον ανακριτή με τον σύντροφό της - Κατηγορούνται για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών

    ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ


    Στον ανακριτή για να απολογηθούν για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης που βρέθηκαν στην κατοχή τους, μετέβησαν η Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της, Δημήτρης Ρεγγινίδης.

    Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια του ριάλιτι Power of Love και ο πρώην ποδοσφαιριστής, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένη διακίνηση κοκαΐνης, πέρασαν πριν από λίγο την πόρτα της ανακρίτριας ναρκωτικών.

    Από την πρώτη στιγμή ο Ρεγγινίδης υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι τα ναρκωτικά ανήκαν σε αυτόν και ότι η σύντροφός του δεν εμπλέκεται με τη διακίνηση της κοκαΐνης.

    Ο 32χρονος αναμένεται και τώρα να πάρει πάνω του όλο το βάρος της ευθύνης και να υποστηρίξει ότι λόγω της εξάρτησής του από τα ναρκωτικά υποχρεώθηκε να γίνει «βαποράκι», προκειμένου να ξεπληρώσει όσα χρωστούσε στο πρόσωπο που του προμήθευε τις ουσίες.

    Σε ό,τι αφορά τη σύντροφό του, θα επιχειρήσει να πείσει τους δικαστικούς λειτουργούς ότι δεν είχε καμία απολύτως γνώση ή εμπλοκή στη διακίνηση, αντιθέτως προσπαθούσε να τον αποτρέψει από τη χρήση ναρκωτικών.

    Σημειώνεται πως ο νεαρός, μιλώντας στον Alpha, εξήγησε ότι «είχα χρέος σε διακινητές ναρκωτικών για προσωπική μου χρήση. Δεχόμουν απειλές για να τους εξοφλήσω και με έστειλαν σαν πρόβατο επί σφαγή για να παραλάβω μια ποσότητα».

    Διαβάστε επίσης:

    Σύλληψη μοντέλου: Ποιος «κάρφωσε» το ζευγάρι – Η κατάθεση του αστυνομικού



    ΣΧΟΛΙΑ