Κοινωνία

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Αποφυλακίστηκε το μοντέλο για την υπόθεση με τα 8 κιλά κοκαΐνης

  • NewsRoom
Έλενα Πολυχρονοπούλου: Στον ανακριτή με τον σύντροφό της - Κατηγορούνται για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ


Ελεύθερη αφέθηκε η Έλενα Πολυχρονοπούλου, η οποία κρατούνταν προσωρινά για την υπόθεση με τα 8 κιλά κοκαΐνης, καθώς είχε θεωρηθεί «συγκάτοχος» με τον σύντροφό της και γνωστό ποδοσφαιριστή.

Σε ανακοίνωσή του, ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του μοντέλου και πρώην παίκτριας του Power of Love, αναφέρει:

Όπως είναι γνωστό, μετά την προσωρινή κράτηση της κας Ελένης Πολυχρονοπούλου, επειδή θεωρήθηκε ότι ήταν συγκάτοχος κοκαΐνης, ποσότητας 8 κιλών με τον μέλλοντα σύζυγο της Ρ.Δ., γνωστό ποδοσφαιριστή, ο επικεφαλής του γραφείου μας κος Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπισή της.

Μαζί με τον συνάδελφό μας κο Παντελή Κοκοτό, ο οποίος ήταν και ο αρχικός συνήγορός της, και με τη βοήθεια των συνεργατών του γραφείου μας συγκεντρώσαμε σειρά από αθωωτικά στοιχεία και σημαντικές μαρτυρίες ιδιαίτερα αξιόλογων προσώπων, οι οποίοι εξετάστηκαν από τον κο Ανακριτή και ακολούθως ζητήσαμε να δώσει η κα Πολυχρονοπούλου συμπληρωματική απολογία και συγχρόνως καταθέσαμε αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως με περιοριστικούς όρους.

Σήμερα, μετά και από σύμφωνη γνώμη του κου Εισαγγελέως Πρωτοδικών, ο οποίος πρότεινε να γίνει δεκτή η αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως, ο κος τακτικός Ανακριτής αποφάσισε την αποφυλάκισή της.

Η κα Πολυχρονοπούλου, όπως είναι γνωστό, αρνείται κάθε συμμετοχή στην πράξη για την οποία κατηγορείται ο πρώην σύντροφός της και αυτό θα επιδιώξουμε να αποδείξουμε και στο Δικαστήριο».

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Τοπαλούδη: Την καταδίκη των δυο κατηγορουμένων πρότεινε η εισαγγελέαςΣΧΟΛΙΑ