• Κοινωνία

    Γιώργος Κυπαρίσσης: Ο επιχειρηματίας που απήγαγαν στο Ντράφι-Οι δράστες φέρεται να ζητούν 1 εκατ. ευρώ

    • NewsRoom
    Απαγωγή επιχειρηματία: Με πλήρη μυστικότητα διεξάγονται οι έρευνες-Τι εκτιμά η ΕΛΑΣ

    Γιώργος Κυπαρίσσης


    Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για την απαγωγή του γνωστού επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρρίσση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες φέρονται να έχουν επικοινωνήσει ήδη με συγγενείς του επιχειρηματία και έχουν απαιτήσει κάτι παραπάνω από 1 εκατ. ευρώ.

    Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται στην αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς χθες καθώς επέστρεφε στο σπίτι του, από έξοδό του για φαγητό.

    Την εξαφάνισή του δήλωσε φίλος του ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο όταν τον άκουσε να φωνάζει «βοήθεια».

    Ο επιχειρηματίας φέρεται να απήχθη από τους άγνωστους δράστες έξω από το σπίτι του στο Ντράφι.

    Ο Γιώργος Κυπαρίσσης βρισκόταν στα Λιόσια και δεν επέστρεψε στο σπίτι του, όταν έφυγε από την ταβέρνα όπου βρισκόταν. Παράλληλα, η ΕΛΑΣ εξετάζει και το περιστατικό με δύο καμένα αυτοκίνητα που έχει εντοπιστεί στη Δυτική Αττική, καθώς εικάζεται ότι είναι τα οχήματα που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

    To χρονικό της εξαφάνισης

    Όπως έγινε γνωστό από τις αρχές, ο Γιώργος Κυπαρίσσης, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, το βράδυ της Τρίτης βρισκόταν σε μία ταβέρνα και έτρωγε.

    Στον δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι του στο Ντράφι, φέρεται να τον απήγαγαν άγνωστοι.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες,  άγνωστοι δράστες απήγαγαν τον επιχειρηματία από την οδό Ξανθού, όπου βρίσκεται και το σπίτι του.

    Την εξαφάνιση του επιχειρηματία δήλωσε φίλος του, ο οποίος μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο και όπως υποστηρίζει τον άκουσε να φωνάζει βοήθεια.

    Αυτήν την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του επιχειρηματία, που διατηρεί επιχείρηση με ανταλλακτικά αυτοκινήτων στις Αχαρνές, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

    Σημειώνεται ότι το 2019 είχε γίνει ληστεία στην επιχείρηση εμπορίας ανταλλακτικών που διατηρεί και οι δράστες είχαν πυροβολήσει τον αδελφό του.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ