ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο αυτόφωρο παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 22χρονος αλλοδαπός που βούτηξε στα νερά του Θερμαϊκού κόλπου, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή του, όταν, το πρωί της Κυριακής, τον προσήγαγαν αστυνομικοί, στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης, επειδή παρενοχλούσε περαστικούς.
Κατηγορείται για εξύβριση, αντίσταση και απείθεια, ενώ το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεσή του για την επόμενη εβδομάδα, λόγω απουσίας μαρτύρων, αίροντας – παράλληλα – την κράτησή του.
Ο κατηγορούμενος, υπήκοος Αλγερίας, φέρεται να υποστηρίζει ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών χαπιών και ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του.
Διαβάστε επίσης
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο για 5 περιφέρειες της χώρας
Στυλιανίδης: Δόθηκε μεγάλη μάχη χθες στην πυρκαγιά στις Πόρτες Αχαΐας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η μίρλα του… Κολωνακίου, τα δύο «όχι» του Κ.Μ., η ομιλία και το Κογκρέσο, ο Χαφτάρ στην Αθήνα και μια πρόταση γάμου… αέρος
- Οι κορυφαίες γκαλερί της Αθήνας: 12 σταθμοί στην εικαστική σκηνή της Ελλάδας
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ΑΒΑΞ, ΑΔΜΗΕ, ΔΑΑ, ΔΕΗ, Intracom, Quest, ΜΟΗ, ΠΛΑΘ, Φουρλής, Nike και Nvidia
- Ο Trump, οι δασμοί, οι μετοχές της Lululemon, και το παιχνίδι της Posh Spice – Το χρηματιστήριο, τα έσοδα, και η στρατηγική κάνουν πασαρέλα
