• Κοινωνία

    Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο αστυνομικός που σκότωσε το πιτ μπουλ στο Γαλάτσι

    • NewsRoom


    Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο αστυνομικός που πυροβόλησε και σκότωσε ένα σκυλί πιτ μπουλ στο Γαλάτσι την περασμένη Πέμπτη.

    Ο αστυνομικός, ο οποίος απολογήθηκε για  ζωοκτονία σε βαθμό κακουργήματος, φέρεται να υποστήριξε πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το σκυλί και ότι βρίσκονταν σε άμυνα καθώς κινδύνευε η ζωή του, διότι το ζώο τον είχε δαγκώσει στον δεξιό του μηρό.

    Από την πλευρά τους, οι ιδιοκτήτες του σκύλου υποστηρίζουν πως δεν υπήρξε επίθεση του σκυλιού και πως ο αστυνομικός σκότωσε εν ψυχρό το ζώο. Οι ιδιοκτήτες, που διώκονται για σωματική βλάβη από αμέλεια σε βάρος του αστυνομικού, υποστηρίζουν πως ο σκύλος δάγκωσε απλά το παχάκι του παντελονιού του αστυνομικού.

    Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ο αστυνομικός έφερε τραύμα από δάγκωμα σκύλου στην πίσω πλευρά του δεξιού μηρού. Στον αστυνομικό είχαν προσφερθεί οι πρώτες βοήθειες από μηχανοκίνητη μονάδα του Ε.Κ.Α.Β. και ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο για την παροχή περαιτέρω ιατρικής φροντίδας. Εκεί πραγματοποιήθηκε καθαρισμός, περιποίηση και επίδεση του τραύματος, ενώ επίσης, του χορηγήθηκε αντιτετανικός ορός και αντιβιοτική αγωγή. Μάλιστα, σύμφωνα με τη γνωμάτευση του γιατρού, ο αστυνομικός θα απείχε  από τα καθήκοντά του προκειμένου να αναρρώσει.

    Διαβάστε επίσης

    Μπορέλ: Πρέπει να καλέσουμε τους Ταλιμπάν να σεβαστούν τις δεσμεύσεις τους
    Χρυσοχοΐδης: Σε προγραμματισμένη και ενδελεχή διαδικασία συντήρησης βρισκόταν το ρωσικό Beriev
    Πυροσβεστική: 50 νέες δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο – Ακόμα μια δύσκολη νύχτα στην φωτιά στα Βίλια



    ΣΧΟΛΙΑ