ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σημαντική πτώση αναμένεται να σημειώσει η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα, με τις μέγιστες τιμές της την Κυριακή να υποχωρούν έως και 11 βαθμούς σε σχέση με τις αντίστοιχες του Σαββάτου, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Η μεγαλύτερη πτώση της μέγιστης θερμοκρασίας θα σημειωθεί σε περιοχές της Θεσσαλίας και της Ανατολικής Στερεάς, κυρίως σε Φθιώτιδα και Βοιωτία, όπου το Σάββατο κατεγράφησαν μέγιστες θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών Κελσίου. Περίπου στα ίδια επίπεδα, προβλέπεται να διατηρηθεί η μέγιστη θερμοκρασία κυρίως στην Ήπειρο και στα Δωδεκάνησα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Κάτω από τα 114 δολάρια το Brent, με το βλέμμα στις κάλπες του Ισραήλ και τις διπλωματικές προσπάθειες στο Ιράν
- Εκλογικό θρίλετ στο Ισραήλ: Πρώτο το κόμμα Νετανιάχου, περισσότερες έδρες εξασφαλίζει το μπλοκ του Άιζενκοτ
- Pizza Fan: Προφυλακιστέος ο ιδιοκτήτης για την υπόθεση των εικονικών «κερασμάτων»
- ΟΗΕ: Ένταση ανάμεσα σε ΗΠΑ και Κούβα – «Εδώ δεν είναι Αβάνα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.