ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σημαντική πτώση αναμένεται να σημειώσει η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα, με τις μέγιστες τιμές της την Κυριακή να υποχωρούν έως και 11 βαθμούς σε σχέση με τις αντίστοιχες του Σαββάτου, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Η μεγαλύτερη πτώση της μέγιστης θερμοκρασίας θα σημειωθεί σε περιοχές της Θεσσαλίας και της Ανατολικής Στερεάς, κυρίως σε Φθιώτιδα και Βοιωτία, όπου το Σάββατο κατεγράφησαν μέγιστες θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών Κελσίου. Περίπου στα ίδια επίπεδα, προβλέπεται να διατηρηθεί η μέγιστη θερμοκρασία κυρίως στην Ήπειρο και στα Δωδεκάνησα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: H Nvidia βύθισε Dow Jones και Nasdaq – Η Salesforce κράτησε σε θετικό έδαφος τον Dow Jones
- Πετρέλαιο: Οριακές μεταβολές μετά τη συνάντηση ΗΠΑ-Ιράν στη Γενεύη
- Τουρκία: Προκλητική επιστολή στον ΟΗΕ κατά Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου – Επιμένει στο τουρκολιβυκό μνημόνιο
- Κατερίνα Βουτσινά κατά Μαρίας Καρυστιανού – «Η δολοφονία του αδελφού μου δεν έχει καμία δουλειά σε πολιτικό σποτάκι»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.