ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΛΑΣ: Δεν υπήρχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας μεταξύ του ζευγαριού που βρέθηκε νεκρό στο Νέο Κόσμο
Σε δύο συλλήψεις και 51 προσαγωγές προχώρησε η ΕΛΑΣ κατά τη διάρκεια ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, καθώς και σε ελέγχους σε επιχειρήσεις ανακύκλωσης μεταλλικών αντικειμένων, που πραγματοποιήθηκαν χθες, Πέμπτη 27 Απριλίου, σε περιοχές της Δυτικής Αττικής.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, ένα άτομο συνελήφθη για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση και άλλο ένα για κατοχή όπλων. Ελέγχθηκαν συνολικά 301 άτομα και 95 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν 72 παραβάσεις του ΚΟΚ και ακινητοποιήθηκαν 2 οχήματα.
Παράλληλα, έλεγχοι διενεργήθηκαν σε συνολικά 18 επιχειρήσεις συλλογής, μεταφοράς, αποθήκευσης, διαχείρισης και επεξεργασίας μεταλλικών αντικειμένων.
Διαβάστε επίσης
Τραγωδία στα Τέμπη: Ποινική δίωξη κατά του πρώην προέδρου του ΟΣΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Quest: EBITDA 100 εκατομμυρίων και επέκταση στις λευκές συσκευές το πλάνο Φέσσα
- Ιωάννινα – Κακαβιά: Προχωρούν οι μελέτες για τον αυτοκινητόδρομο – Πότε ξεκινάει τα έργα η ΑΒΑΞ
- Ελβετικό φράγκο: Το παρασκήνιο της ρύθμισης και το «κούρεμα» έως 25%
- Ο ανασχηματισμός στο Μαξίμου, το παρασκήνιο για το καλώδιο, η συγχώρεση του Δαμιανού, η πρόκληση των Τούρκων κι ένα hot πολιτικό quiz
