ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο άνδρες, 29 και 30 ετών, συνελήφθησαν με εντάλματα, την περασμένη Πέμπτη (6/10), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενοι για τη συμμετοχή τους στην επίθεση με ρίψη μολότοφ στο Α’ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά, που έγινε στις 14 Νοεμβρίου 2021.
Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί, εντός των ορίων του αυτοφώρου και άλλοι δύο άνδρες, 20 και 24 ετών.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι των συλληφθέντων, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:3 μεταλλικά πτυσσόμενα κλομπ, 2 αναδιπλούμενα μαχαίρια, αυτοσχέδιο μαχαίρι, αντιασφυξιογόνος μάσκα, φυσίγγιο και 2 βλήματα, σπρέι πιπεριού, 2 φορητοί ασύρματοι επικοινωνίας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Διαβάστε επίσης:
ΕΛ.ΑΣ: Δύο συλλήψεις για τον βιασμό 12χρονης στην Αθήνα
ΓΑΔΑ: Τι αναφέρει για την ένταση στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια πορείας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι δείχνουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις, γιατί το ΜΜ δεν απεργεί την Πρωτομαγιά, τα μηνύματα του ΚΜ στους «γαλάζιους»… γκρινιάρηδες και τι είπε ο Φαραντούρης στο Room
- Q&R: Αυξημένα καθαρά κέρδη και ταμειακά διαθέσιμα – Στο πλάνο νέες στρατηγικές επενδύσεις
- Cenergy: Πώς η Capital απογείωσε τη μετοχή σε εντυπωσιακές επιδόσεις
- Τσίπρας και Ανδρουλάκης: Ο ένας απολογείται χωρίς να το λέει, ο άλλος φωνάζει για να ακουστεί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.