• Κοινωνία

    Τραγικός επίλογος: Εντοπίστηκαν νεκροί και οι 4 αγνοούμενοι στην Κρήτη (upd)

    • NewsRoom


    Στο Κέντρο Υγείας Μοιρών μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, οι τέσσερις σοροί που ανασύρθηκαν μέσα από το αυτοκίνητο που είχε παρασυρθεί στον Γεροπόταμο, από τα ορμητικά νερά. Στη συνέχεια θα μεταφερθούν στο Ιατριδικαστικό Εργαστήριο του ΠΑΓΝΗ, για ιατροδικαστική εξέταση.

    Σύμφωνα με τον διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Νίκο Λαγουδάκη, ήταν μια δύσκολη επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν 100 άνδρες της Πυροσβεστικής. «Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αν και τέτοιες περιπτώσεις είναι αρκετά επώδυνες. Πεζοπόρο τμήμα σήμερα, που η στάθμη του νερού έπεσε, εντόπισαν το όχημα» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Λαγουδακης που ευχαρίστησε και συνεχάρη τους πυροσβέστες που συμμετείχαν στις έρευνες.

    Ο διοικητής Π.Υ Ηρακλείου, Γ. Τσικαλάς, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξήγησε ότι επρόκειτο για μια δύσκολη επιχείρηση, ενώ διευκρίνησε ότι είναι παρακινδυνευμένο να πει, πώς κάθονταν τα άτομα μέσα στο όχημα: «Οι συνθήκες, η λάσπη, το νερό και η θολούρα, δεν επιτρέπουν αυτή την ώρα να πούμε κάτι με ακρίβεια» εξήγησε ο κ. Τσικαλάς.

    Οι δραματικές κλήσεις που έκαναν οι αγνοούμενοι

    Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, στο τηλεφωνικό κέντρο τη μοιραία νύχτα του Σαββάτου, έγιναν δύο κλήσεις από τους αγνοούμενους. Η πρώτη ήταν από μια γυναίκα και η δεύτερη από τον 29χρονο άνδρα που αγνοείται. Και στα δύο τηλεφωνήματα είπαν ότι χρειάζονται βοήθεια ενώ στη δεύτερη κλήση είπαν ότι έμπαινε νερό στην καμπίνα του οχήματος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κρήτη-Συγκλονίζει ο πατέρας του 29χρονου: «Ακόμα ελπίζουμε». Το ζευγάρι έχει μωρό 6 μηνών (pics&videos)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ξαφνικά η νεαρή ηθοποιός Νίκη Λειβαδάρη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αγωνιώδεις προσπάθειες εντοπισμού των τεσσάρων αγνοουμένων-Βουτούν δύτες



    ΣΧΟΛΙΑ