• Κοινωνία

    «Μαφιόζικο» χτύπημα στο Χαιδάρι: Ποιος ο άνδρας που πυροβόλησαν

    • NewsRoom


    Δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πυροβόλησαν άνδρα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, στις 11 το πρωί, μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο στη συμβολή της λεωφόρου Αθηνών με την οδό Σατωβριάνδου στο Χαϊδάρι.

    Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε «ανθρώπους της νύχτας» κάνουν λόγο οι Αρχές, καθώς από τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου μέσα στο οποίο πυροβολήθηκε με καλάσνικοφ το θύμα, φαίνεται για άνθρωπο που έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές. Ωστόσο, όπως αναφέρεται, αυτός που οδηγούσε το όχημα δεν ήταν ο ιδιοκτήτης.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι στο σημείο του συμβάντος βρέθηκαν 6 κάλυκες, ενώ αυτή την ώρα ο άνδρας που φέρεται ως η προσωπική ασφάλεια του θύματος δίνει κατάθεση στους άνδρες της αστυνομίας.

    Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως το θύμα ονομάζεται Δημήτρης Μάλαμας και είναι ιδιοκτήτης καφετέριας στην οποία το 2016 είχε τοποθετηθεί βόμβα και εταιρείας διανομής καφέ με την επωνυμία Gima Caffe Hellas. Τότε οι αστυνομικές αρχές είχαν αποδώσει τη βομβιστική επίθεση σε κυκλώματα της νύχτας που παρέχουν προστασία.

    Η συγκεκριμένη επιχείρηση προμηθεύει με ποσότητες καφέ δεκάδες καταστήματα του Μπουρναζίου και της Δυτικής Αττικής. Ανήκει σε δύο επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται επαγγελματικά και στον χώρο του τζόγου διατηρώντας χαρτοπαικτικές λέσχες και μίνι-καζίνο.

    Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η επίθεση έγινε σε χρόνο που ο δρόμος είχε κίνηση. Το θύμα βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του και δεν είχε κανένα περιθώριο αντίδρασης. Στόχος των δραστών σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ήταν να σκοτώσουν το θύμα και όχι να στείλουν απλά ένα «μήνυμα».

     

    Ο άνδρας διακομίστηκε τραυματισμένος σοβαρά στο Αττικό νοσοκομείο. Οι δράστες αναζητούνται.

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ