ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απίστευτη τραγωδία στη Δράμα: Πέθανε η μητέρα του αστυνομικού που σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε
Μητέρα 32 χρονών πέταξε, το πρωί της Πέμπτης 2 Ιανουαρίου, την 5χρονη κόρη της από την ταράτσα τριώροφης πολυκατοικίας και στη συνέχεια πήδηξε και η ίδια στο κενό.
Και οι δύο είναι νεκρές.
To τραγικό συμβάν έγινε στην στην οδό Κολοκοτρώνη στην Πεύκη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ενώ οι γονείς του είχαν πρόσφατα χωρίσει, με την μητέρα να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.
Στο σημείο έσπευσαν διασώστες και αστυνομικοί αλλά ήταν αργά.
Περισσότερα σε λίγο…
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κωνσταντίνος Περογιαννάκης: Συνεχίζει τις επιλεκτικές κινήσεις στην αγορά μεταχειρισμένων – Στα 16 πλοία αυξήθηκε ο στόλος της Perosea
- Real Consulting: Κάτω από 10% το ποσοστό της One Dealer
- Νέα επίθεση Ερντογάν στο Ισραήλ: «Δεν ανέχεται ούτε την παραμικρή πιθανότητα ειρήνης»
- Δήμας: Εντός του 2026 ο νέος κόμβος Μεταμόρφωσης, δίνοντας ανάσα στο κυκλοφοριακό – Επιταχύνονται τα έργα σε Ε-65, Flyover, Mετρό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.