• Κοινωνία

    Έκτακτο: Κυνηγοί εντόπισαν νεκρό άνδρα δίπλα στο αυτοκίνητό του

    • NewsRoom
    Στυγερό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη – Έσφαξε τη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της

    Στυγερό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη – Έσφαξε τη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της


    Ένα νεκρό άνδρα εντόπισε προ ολίγου μια παρέα κυνηγών από τη Λαμία, στην περιοχή της Αντίνιτσας, όπου είχαν βγάλει τα σκυλιά τους βόλτα.

    Ο άγνωστος άνδρας κείτονταν δίπλα στο αυτοκίνητό του, κοντά στις κεραίες, σε δασικό δρόμο. Το αυτοκίνητο φαίνεται ότι είχε κολλήσει στο χιόνι και στις λάσπες, που είχε στο δρόμο.

    Οι κυνηγοί ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία Άμεσα ειδοποίησαν την αστυνομία. Το Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας ανέλαβε την προανάκριση και διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

    Η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί από την αστυνομία και το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό της ανακοπής. Από τη διασταύρωση των στοιχείων, πρόκειται για έναν 58χρονο Καρδιτσιώτη οδηγό φορτηγού, που του άρεσε η ορεινή πεζοπορία και γενικότερα οι περιηγήσεις, ενώ συχνά εξορμούσε στα βουνά της περιοχής.

    Φαίνεται πως είναι η αγαπημένη του αυτή συνήθεια, που του στοίχισε τη ζωή. Ένας λάθος υπολογισμός φαίνεται ότι τον καθήλωσε στο σημείο με τα χιόνια και τις λάσπες και, σύμφωνα με τα σενάρια των αστυνομικών αρχών, προσπάθησε με όσα μέσα διέθετε να απεγκλωβίσει το ΙΧ και πάνω στην προσπάθεια αυτή επήλθε το μοιραίο.

    Η νεκροψία – νεκροτομή που έχει παραγγελθεί αναμένεται να αποκαλύψει τα ακριβή αίτια που χάθηκε ένας ακόμη νέος άνθρωπος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πτώμα στο Χαλάνδρι: «Κλειδί» των απαντήσεων η Γερμανίδα σύντροφος του θύματος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας σε διαμέρισμα με τραύμα από καραμπίνα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κρήτη: Απόπειρα δολοφονίας κατά οδηγού αυτοκινήτου στον Κίσσαμο



    ΣΧΟΛΙΑ