• Κοινωνία

    Φωτιά σε διαμέρισμα στα Μελίσσια: Απεγκλωβίστηκαν τέσσερα άτομα – Έφτασε έγκαιρα η πυροσβεστική

    • NewsRoom


    Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στη συμβολή των οδών Καλαμπόκη και Δημοκρατίας στα Μελίσσια Αττικής.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα άτομο απεγκλωβίστηκε από τον πρώτο όροφο πριν ακόμα φτάσουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο της πυρκαγιάς, ενώ λίγη ώρα αργότερα παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με αναπνευστικά προβλήματα.

    Η πυροσβεστική που κατέφθασε στο σημείο με 5 οχήματα και 15 πυροσβέστες, απεγκλώβισε επιπλέον τέσσερα άτομα τα οποία βρίσκονταν στον δεύτερο όροφο και είχαν μετακινηθεί στο πίσω μέρος τους διαμερίσματος για να προστατευθούν από τις φλόγες.

    «Είδαμε καπνό, κατέβηκα κάτω και δεν βγήκε έξω. Χτυπάω ξανά του λέω τι έγινε ρε Γιάννη; Πήρε φωτιά μου είπε. Ήταν πάνω τα δύο παιδιά μου, το εγγόνι μου που είναι 18 μηνών και η γυναίκα μου» είπε ο κ. Αντωνιάδης, κάτοικος του δευτέρου ορόφου ο οποίος πρόλαβε και βγήκε εγκαίρως έξω από την πολυκατοικία.

    «Καλέσαμε την πυροσβεστική δεν μπορώ να πω ήρθαν αμέσως αλλά δεν μπορούσαμε να κατέβουμε κάτω με το μωρό. Ήταν το σπίτι πνιγμένο στον καπνό. Μας είπαν οι πυροσβέστες να καθίσουμε σε ένα δωμάτιο. Καθίσαμε εκεί με πετσέτες στο στόμα. Κλείσαμε τον γενικό από μόνοι μας το γνωρίζαμε, κλείσαμε και το φυσικό αέριο και τελικά ήρθε ο ένας πυροσβέστης πάνω», λέει η γυναίκα που παρέμεινε εγκλωβισμένη στον δεύτερο όροφο με το μόλις 18 μηνών εγγονάκι της και τους δύο της γιους.

    Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και οι τέσσερις είναι καλά στην υγεία τους.

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ