• Κοινωνία

    Τρομοκρατική επίθεση με βόμβες και ένοπλους μασκοφόρους σε κολέγιο στην Κριμαία-10 μαθητές νεκροί (upd)

    • NewsRoom


    Μακελειό σήμερα το πρωί σε πολυτεχνικό κολέγιο στην πόλη Κερτς της Κριμαίας στη Ρωσία, που είχε ως συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους δέκα άνθρωποι, ενώ 50 τραυματίστηκαν.  Το Κρεμλίνο δήλωσε πως η φονική έκρηξη που σημειώθηκε σε ένα κολέγιο στην κριμαϊκή πόλη-λιμάνι Κερτς μπορεί να ήταν αποτέλεσμα μιας τρομοκρατικής ενέργειας και πως οι ερευνητές ερευνούν αυτό το ενδεχόμενο.

    Παράλληλα, αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο και για εισβολή ενόπλων που φορούσαν μάσκες και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως.

    Η επικεφαλής του κριμαϊκού κολεγίου δήλωσε πως άγνωστοι ένοπλοι εισέβαλαν στο κτίριο, πυροδότησαν εκρηκτικά και άρχισαν να πυροβολούν όποιον έβλεπαν μπροστά τους.

    Ο Όλγα Γκρεμπενίκοβα, διευθύντρια του κολεγίου, δήλωσε σε κριμαϊκά ΜΜΕ έξω από το κολέγιο πως κάποιοι ανατινάχθηκαν μέσα στο κολέγιο και πως πτώματα παιδιών βρίσκονται παντού.

    Μαθητές και προσωπικό του κολεγίου περιλαμβάνονται σε αυτούς που σκοτώθηκαν, είπε.

    Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έδωσε εντολή στις υπηρεσίες ασφαλείας να προσδιορίσουν την αιτία της έκρηξης, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε τηλεδιάσκεψη με τους δημοσιογράφους.

    Ο Πεσκόφ είπε πως ο Πούτιν εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς των θυμάτων της έκρηξης, από την οποία σκοτώθηκαν δέκα άνθρωποι και τραυματίστηκαν δεκάδες άλλοι, σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μπες – βγες ο Ρουβίκωνας στη Φιλοσοφική-Ανακατέλαβε το… στέκι του!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή! Δείτε ποιο προϊόν ανακαλεί η Adidas

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φρικιαστικές λεπτομέρειες για τον Κασόγκι: Πώς τον διαμέλισαν ζωντανό-Οι φρικτές κραυγές και το οξύ (video)



    ΣΧΟΛΙΑ