• Κοινωνία

    Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πωλητήριο στο σπίτι τους στην Αλόννησο έβαλαν οι γονείς της Καρολάιν

    • NewsRoom

    Καρολάιν Κράουτς


    Εγκαταλείπουν οριστικά την Αλόννησο οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε μαζί με το σκυλάκι τους από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου του 2021.

    Οι γονείς της Καρολάιν έβαλαν πωλητήριο στο σπίτι της Αλοννήσου, ενώ εδώ και καιρό η μητέρα της μένει μαζί με την εγγονή της, Λυδία στις Φιλιππίνες. Πλέον από το νησί φεύγει οριστικά και ο πατέρας της.

    Το πατρικό της Καρολάιν στο νησί πωλείται, σύμφωνα με πληροφορίες έναντι 500.000 ευρώ.

    Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού προβλήθηκαν στην εκπομπή Το Πρωινό στον ΑΝΤ1, οι οποίες δείχνουν την κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού και δίπλα την κούνια όπου κοιμόταν η μικρή Λυδία, όταν επισκέπτονταν οικογενειακώς το νησί.

    Σημειώνεται ότι ο Ντέιβιντ Κράουτς μετά τη μετεγκατάσταση της μικρής Λυδίας με τη γιαγιά της, Σουζάνα στις Φιλιππίνες, πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την Αλόννησο έπειτα από 25 χρόνια που έμενε στο νησί.

    Ο πατέρας της Καρολάιν, ο οποίος έμεινε μόνος και αντιμετωπίζοντας σοβαρά κινητικά προβλήματα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 θα πάει είτε σε Κέντρο Αποκατάστασης στην Αθήνα ή θα μετακομίσει και εκείνος στις Φιλιππίνες.

    «Θα ήταν απαράδεκτο η Λυδία να φέρει το επίθετο του άνδρα που δολοφόνησε τη μητέρα της. Η Λυδία σίγουρα θα αλλάξει το επίθετό της. Ήταν πάντα πρόθεσή μου να αλλάξω το όνομά της από αυτό του φυσικού της πατέρα, από εκείνη την ημέρα τον Ιούνιο του 2021 όταν συνελήφθη στο μνημόσυνο της κόρης μου και είχε γίνει σαφές ότι την είχε δολοφονήσει», είχε πει ο Ντέιβιντ Κράουτς.

    Δείτε φωτογραφίες:

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ