• Κοινωνία

    Έγκλημα στο Αιγάλεω: «Είμαι αθώα, είναι άδικο που βρίσκομαι στη φυλακή» – Τι δήλωσε για τη μοιραία νύχτα η 51χρονη

    • NewsRoom


    Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την καταδίκη της σε 15 χρόνια και 10 μήνες φυλάκιση από την Ελληνική Δικαιοσύνη, η γυναίκα που κατηγορείται ότι σκότωσε στον ύπνο του το σύζυγό της, τον Ιούνιο 2012 στο Αιγάλεω, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τη μοιραία νύχτα.

    «Είμαι αθώα, αθώα. Ήταν μια άδικη, άδικη. Με τι στοιχεία με δικάσανε. Δεν μας το είπανε. Βγήκαν και είπαν ένα ένοχος. Κοντεύω να πεθάνω. Το μόνο που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι τα παιδιά μου. Μείνανε χωρίς πατέρα, μείνανε και χωρίς μάνα. Με ‘βάλαν στην κλούβα προχτές και λέω Θεέ μου, τι δουλειά έχω εγώ με όλους αυτούς εδώ πέρα. Κάθομαι στο παράθυρο των Μεταγωγών και κοιτάζω τα φώτα και λέω σε ένα από αυτά τα σπίτια είναι τα παιδιά μου μέσα», ήταν τα πρώτα λόγια της μετά τη καταδίκη της.

    Όσον αφορά το τι συνέβη εκείνο το βράδυ, σχολίασε: «ακούσαμε ένα θόρυβο, σαν εξάτμιση το συνέλαβα στο μυαλό μου και μετά από κάποια λεπτά εγώ άκουσα κάτι σαν βήματα και σηκωθήκαμε με τον μικρό το γιο, ο μεγάλος κοιμόταν είχε έρθει από πάρτι και αντικρίσαμε αυτό που… να ‘βρισκαν ένα στοιχείο… και να πω ναι, να το είχαμε κάνει εγώ ή τα παιδιά μου να σαπίσουμε στη φυλακή. Να είμαστε αθώοι και για να κάνουμε το κέφι δεν ξέρω ποιανού τώρα να είμαι εγώ μέσα δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι εγώ ή τα παιδιά στον πατέρα τους. Δεν είχαμε λόγο. Είχαμε τα πάντα. Περιμένω τη δικαιοσύνη να κάνει κάτι. Δεν μπορώ να μείνω μέσα στη φυλακή και να είμαι αθώα».

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ