ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τροχαίο ατύχημα με τρεις ελαφρά τραυματίες μαθητές σημειώθηκε το μεσημέρι στην Αίγινα, έξω από το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λύθηκε το χειρόφρενο λεωφορείου του ΚΤΕΛ που βρισκόταν στο σημείο και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο πούλμαν, το οποίο μετέφερε μαθητές γυμνασίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία παιδιά 14 ετών, δύο κορίτσια και ένα αγόρι.
Ο οδηγός του ΚΤΕΛ συνελήφθη.
Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας της Αίγινας, Σωκράτης Δούκας μιλώντας στο AeginaPortal ανάφερε πως και οι τρεις τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.
Τα δύο από τα κορίτσια φέρουν εκδορές και το τρίτο κακώσεις στο θώρακα. Και τα τρία παιδιά σε αυτή τη φάση είναι εκτός κινδύνου και ετοιμάζονται για να διακομισθούν, πρόσθεσε ο κ. Δούκας.
Διαβάστε επίσης:
Κόρινθος: Φωτιά σε αυτοκίνητο μέσα στο τούνελ της Κακιάς Σκάλας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γερμανία: Συνάντηση έξι υπουργών Εσωτερικών για τη μετανάστευση
- Τράπεζα Πειραιώς; : Διευκρινήσεις για τις προμήθειες σε συναλλαγές από ΑΤΜ
- Λωρίδα της Γάζας: Δέκα Παλαιστίνιοι φέρεται να σκοτώθηκαν ενώ ανέμεναν τη διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας
- Βρετανία: Σε συναγερμό η αστυνομία του Έσεξ μετά τις ταραχές με στόχο ένα ξενοδοχείο όπου διαμένουν αιτούντες άσυλο
