• Κοινωνία

    Δολοφονία στου Γκύζη: Τι αποκαλύπτουν οι έρευνες της αστυνομίας – Τι δήλωσε συγγενής του θύματος

    • NewsRoom

    Δολοφονία στου Γκύζη


    Σοκ εξακολουθεί να προκαλεί η άγρια δολοφονία του 66χρονου ιδιοκτήτη βενζινάδικου στην περιοχή του Γκύζη.

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, προσπαθώντας να διαπιστωθούν τα κίνητρα πίσω από το στυγερό έγκλημα. Έως αυτή την ώρα, το πιθανότερο σενάριο, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές είναι αυτό της ληστείας, ωστόσο κανένα ενδεχόμενο δεν αποκλείεται, έως ότου υπάρξουν περισσότερα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση.

    Η εκδοχή της ληστείας εξετάζεται, καθώς το σπίτι είναι αναστατωμένο και έχει ερευνηθεί. Ο 66χρονος ήταν ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και είναι πιθανό οι δράστες να τον ακολούθησαν ως το σπίτι, όταν έφυγε από το κατάστημά του.

    Τι δήλωσε η ξαδέρφη του θύματος για τον άτυχο άνδρα

    Περισσότερες πληροφορίες για το θύμα, τον 66χρονο, έδωσε στη δημοσιότητα η ξαδέρφη του άτυχου άνδρα, κυρία Μαρία, η οποία μίλησε στον Ant1. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «είχαμε στενή φιλία. Όταν πέθανε η μητέρα του, τον βλέπαμε που ερχόταν με το μηχανάκι. Ήταν μοναχικός. Στην αρχή μας μιλούσε, αργότερα σταμάτησε… Είχε πέσει και παλαιότερα θύμα ληστείας και έβαλε συναγερμό».

    Υπενθυμίζεται πως ο άτυχος 66χρονος βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα, φιμωμένος και με τραύματα στο κεφάλι. Το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής, 29 Δεκεμβρίου, στην περιοχή του Γκύζη. Πρόκειται για έναν ιδιοκτήτη βενζινάδικου, που βρίσκεται στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, τον οποίο αναζητούσε ο συνέταιρός του από νωρίς το πρωί.

    Σύμφωνα με το CNN Greece, ο συνεταίρος του ήταν αυτός που τον εντόπισε νεκρό στο σπίτι του, καθώς τον αναζητούσε επίμονα, αφού δεν είχε δώσει σημάδια ζωής για περίπου 24 ώρες. Το θύμα ήταν δεμένο με μονωτική ταινία, ενώ το πιθανότερο σενάριο είναι οι ληστές να τον παρακολούθησαν φεύγοντας από το βενζινάδικο.

    Το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης της πόρτας, αλλά το σπίτι ήταν ανάστατο κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι το θύμα ενδέχεται να άνοιξε την πόρτα στους ληστές ή να είχαν κλειδί πασπαρτού.

    Η έρευνα της Αστυνομίας αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση.



    ΣΧΟΛΙΑ