ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Σβήσε το όχημα, κάτω»: Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή της σύλληψης του γιου του Κατρίνη στο Χαλάνδρι
Ένα ακόμη έγκλημα υποστήριξε, λίγες μέρες νωρίτερα, ότι διέπραξε ο 29χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 64χρονου, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, ο 29χρονος είχε πάει στις 18 Ιουλίου σε αστυνομικό τμήμα και υποστήριξε ότι σκότωσε δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι την προηγούμενη μέρα αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν με αιχμηρό αντικείμενο. Οι ισχυρισμοί του δεν επαληθεύθηκαν, ωστόσο οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.
Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 29χρονος είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις κλοπή και ναρκωτικών και είχε αποφυλακιστεί το 2022.
Σήμερα στις 7 το πρωί, ο 29χρονος πήγε στην Ασφάλεια και ομολόγησε ότι σκότωσε τον 64χρονο. Ο ίδιος οδήγησε τους αστυνομικούς σε διαμέρισμα επί της οδού Καζαντζάκη, στη Μενεμένη, όπου η σορός του 64χρονου βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Ο 29χρονος έγραψε σε τοίχο «παιδεραστής» με το αίμα του θύματος
Δολοφονία 64χρονου στη Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα την Παρασκευή ο 29χρονος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Πτώση 300 μονάδων για τον Dow Jones μετά τα στοιχεία για την αγορά εργασίας
- Πετρέλαιο: Βουτιά κάτω από τα 55 δολάρια για το WTI
- Propeller Club: Παρουσία της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ απονεμήθηκαν τα βραβεία AMVER
- Νετανιάχου: Κάλεσμα στις δυτικές κυβερνήσεις για ενίσχυση της καταπολέμησης του αντισημιτισμού