• Κοινωνία

    Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Σήμερα η κηδεία της Καρολάιν στην Αλόννησο – Τι δήλωσε ο σύζυγός της

    • NewsRoom
    Καρολάιν Γλυκά Νερά

    H 20χρονη Καρολάιν, πηγή: Facebook


    Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα στην Αλόννησο συγγενείς και φίλοι στην 20χρονη Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από κακοποιούς που μπήκαν με σκοπό να ληστέψουν την άτυχη κοπέλα και τον σύζυγό της.

    H σορός της άτυχης κοπέλας θα μεταφερθεί από την Αθήνα στον Βόλο και από εκεί με πλοίο της γραμμής θα φτάσει στο νησί, όπου μεγάλωσε.

    Η κηδεία είναι προγραμματισμένη για τις 15.00 το μεσημέρι.

    Την ίδια στιγμή, η ΕΛ.ΑΣ. εργάζεται νυχθημερόν για να βρει τους δράστες της στυγερής δολοφονίας. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών, ο ένας από τους δράστες, ο «κοντός», είναι εκείνος που έδεσε και έπνιξε την άτυχη 20χρονη στο δωμάτιό της. Ο δράστης υπολογίζεται ότι έχει ύψος περίπου 1,70 μ. και είναι ευτραφής. Επίσης, φορούσε μια μπαλακλάβα που κάλυπτε όλο του το πρόσωπο, εκτός από τα μάτια.

    Όσον αφορά στους άλλους δύο δράστες, οι οποίοι ακινητοποίησαν και έδεσαν τον 32χρονο, σύμφωνα με τις καταθέσεις του πιλότου, ήταν ψηλοί, αδύνατοι και μαυροντυμένοι. Χαρακτηριστικό ήταν πως ο ένας κρατούσε ένα ασημένιο περίστροφο, ενώ ο δεύτερος ένα μαύρο πιστόλι, όπως κατέθεσε ο ίδιος.

    Oι Αρχές έχουν στρέψει τις έρευνές τους σε τρεις ληστείες, σε Κορωπί, Αρτέμιδα και Αγία Παρασκευή. Οι ληστείες αυτές έγιναν με τον ίδιο τρόπο εισβολής και ήταν κυρίως σε σπίτια όπου έμεναν ηλικιωμένοι, ενώ διακρίνονται και από ανάλογη βαρβαρότητα.

    Στο Κορωπί εισέβαλαν στο σπίτι ενός 86χρονου, τον ξυλοκόπησαν και απέσπασαν λίγα χρήματα. Στην Αγία Παρασκευή μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού, όπου παρέμειναν αρκετή ώρα στον χώρο. Ωστόσο, η πιο βίαιη ληστεία από τις τρεις ήταν στην Αρτέμιδα, όπου εισέβαλαν σε σπίτι 84χρονης, την έδεσαν με καλώδια και την ξυλοκόπησαν βάναυσα.

    Παράλληλα, μετά την επικήρυξη των Αρχών για πληροφορίες, έχουν ληφθεί εκατοντάδες μαρτυρίες, όμως προς το παρόν δεν είναι αξιοποιήσιμες. Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. υπάρχει επίσης και ένα βίντεο με πιθανό τσιλιαδόρο από την ημέρα της τέλεσης του εγκλήματος.

    Για την αδικοχαμένη σύζυγό του μίλησε ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, χαρακτηρίζοντάς την ως έναν άνθρωπο γεμάτο αγάπη.

    «Ήταν ένας εκπληκτικός άνθρωπος, γεμάτος ζωή και αγάπη. Οι ζωές μας δεν θα είναι ποτέ οι ίδιες χωρίς αυτή», είπε επίσης, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η βρετανική Mirror. Στη συνέχεια αναφέρονται οι δηλώσεις του 32χρονου σε δημοσιογράφους έξω από το σπίτι του, όπου έκανε λόγο για «εφιάλτη». «Μακάρι να μην περάσει κανείς αυτά που περάσαμε εμείς χθες βράδυ» είχε δηλώσει ο 32χρονος.

    Το δημοσίευμα μεταφέρει και άλλες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της Καρολάιν, όπως το γεγονός ότι αποκαλύφθηκε ότι η μικρή της κόρη την χτυπούσε για να την ξυπνήσει όταν έφθασαν οι αστυνομικοί. Αναφέρει, επίσης, ότι οι δράστες έχουν επικηρυχθεί με 300.000 ευρώ και ότι η αστυνομία έχει συστήσει δύο ομάδες ερευνών. «Η αστυνομία συνέταξε μια λίστα με εκατοντάδες ονόματα ως μέρος του κυνηγητού για τους υπόπτους. Λέγεται ότι ρίχνουν μια νέα ματιά στις ληστείες που σημειώθηκαν στην περιοχή – αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν πραγματοποιηθεί συλλήψεις», καταλήγει.

    Διαβάστε ακόμη:

    Εισαγγελέας Αρείου Πάγου προς προϊσταμένους Εισαγγελιών: «Εξαντλήστε κάθε δυνατότητα για να εντοπιστούν οι δράστες στα Γλυκά Νερά»

    Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Πού στρέφονται οι έρευνες – Τι γνώριζαν και πώς κινήθηκαν οι δράστες

    Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Mε €300.000 επικηρύχτηκαν οι δράστες

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ