• Κοινωνία

    Δολοφονία Ρωσίδας blogger: Κάμερα κατέγραψε τον δολοφόνο (video)

    ρωσιδα blogger

    Αριστερά η Ρωσίδα blogger, Εκατερίνα και δεξιά ο δολοφόνος της


    Συγκλονίζουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της Ρωσίδας blogger, Εκατερίνα

    Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο με τον φερόμενο ως δολοφόνο της διάσημης Ρωσίδας blogger, Εκατερίνα Καραγκλάνοβα, η σορός της οποίας βρέθηκε μέσα σε μία βαλίτσα, στο διαμέρισμά της, στη Μόσχα.

    Στο εν λόγω βίντεο, που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος έξω από την πολυκατοικία της κοπέλας, διακρίνεται ένας άγνωστος άνδρας με μία βαλίτσα να μπαίνει μέσα στο σπίτι της φορώντας ένα καπέλο, που κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του

    Τέσσερις ώρες αργότερα, ο ίδιος βγαίνει από το διαμέρισμα φορώντας γάντια και κρατώντας μία μικρότερη βαλίτσα στα χέρια του, μέσα στην οποία θεωρείται πως έβαλε τα αιματοβαμμένα ρούχα της άτυχης 24χρονης γυναίκας, αλλά και το φονικό μαχαίρι, με το οποίο της έκοψε το λαιμό και την μαχαίρωσε δύο φορές στο στήθος.

    Ο δράστης, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε καθαρίσει επιμελώς το διαμέρισμα και δεν βρέθηκαν ίχνη αίματος ή πάλης με το θύμα.

    Η Ρωσίδα blogger είχε γυρίσει στη Μόσχα, μετά από ένα μήνα διακοπών στην Ελλάδα, ενώ αναζητήθηκε από τους γονείς της, όταν δεν απαντούσε στις κλήσεις τους.

    Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η όμορφη δερματολόγος, σύμβουλος σε θέματα σεξουαλικής υγείας σε νοσοκομείο της ρωσικής πρωτεύουσας και δημοφιλής blogger με 85.000 followers στο Instagram να δολοφονήθηκε από κάποιον εραστή της.

    Σύμφωνα με τα ρωσικά Μέσα, άγνωστοι εκβίαζαν την Εκατερίνα για γυμνές της φωτογραφίες, που είχαν σταλεί σε συμφοιτητές της, όπως αποκάλυψε μια φίλη της.

    Πηγές της αστυνομίας λένε ότι η νεαρή blogger είχε εργαστεί παλαιότερα ως συνοδός πολυτελείας για να καλύψει το κόστος των σπουδών της κι ότι οι γυμνές φωτογραφίες σχετίζονταν μ’ αυτή την δραστηριότητα.

    «Μου είχε γράψει ότι μπορεί να τη δολοφονούσαν, αλλά εγώ την καθησύχαζα λέγοντας ότι δεν θα της κάνουν τίποτε. Αδυνατώ να πιστέψω ότι η Κάτια δεν είναι πια στη ζωή», είπε μια φίλη της στην ρωσική Κομσομόλσκαγια Πράβντα.

    Γενικότερα, η Εκατερίνα έκανε πολλά ταξίδια στο εξωτερικό και στις 22 Ιουλίου είχε αναρτήσει στο ιστολόγιό της, φωτογραφίες από την Κέρκυρα. Σκόπευε μάλιστα να πάει στην Ολλανδία με τον 52χρονο φίλο της για να γιορτάσει τα 25α γενέθλιά της.

    Η φίλη της, Μαρίνα Νικιτίνα, είπε στο δίκτυο Ren TV ότι η blogger είχε αλλάξει συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα.

    «Υπήρχαν πληροφορίες ότι κάποιος τη μισούσε. Σε ανάρτησή της είχε γράψει: ‘κάποιος εκδηλώνει πολύ άσχημο ενδιαφέρον για την προσωπική μου ζωή’».

    Σύμφωνα με μια θεωρία της αστυνομίας ο φονιάς έβαλε τη σορό της blogger σε βαλίτσα σκοπεύοντας να απομακρύνει το πτώμα από το διαμέρισμα, αλλά μετά συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε να προκαλέσει υποψίες κι έτσι αποφάσισε να πάρει μαζί του μόνον τα αιματοβαμμένα ρούχα της και το όπλο του εγκλήματος.



    ΣΧΟΛΙΑ