• Κοινωνία

    Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Φρικιαστικά ντοκουμέντα από τον τόπο του εγκλήματος

    • NewsRoom


    Λεπτομέρειες που σοκάρουν έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία της άτυχης 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Στον ανακριτή κατέθεσαν ο αξιωματικός υπηρεσίας και ο φρουρός στους οποίους είχε απευθυνθεί η Ελένη Τοπαλούδη για να λάβει μέτρα σε περίπτωση που διέρρεαν στο διαδίκτυο βίντεο με την ίδια, σύμφωνα με την Δημοκρατική.

    Όπως είπε ο πρώτος, η άτυχη κοπέλα δεν είχε προβεί σε κάποια καταγγελία, απλά ήθελε να μάθει για τα μέτρα που μπορεί να λάβει, ενώ διευκρινίστηκε πως το περιστατικό δεν γράφτηκε στο βιβλίο συμβάντων, καθώς υπήρχε μεγάλη προσέλευση πολιτών εκείνη την ημέρα.

    Oι δύο κατηγορούμενοι «διασκέδαζαν» πριν το έγκλημα

    Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα «Δημοκρατική» έφερε στην δημοσιότητα φωτογραφίες μέσα από το σπίτι που έγινε το φονικό. Σε αυτή, φαίνεται η κουζίνα που διασκέδαζαν οι δύο δράστες καταναλώνοντας βότκα, πριν γίνει το μοιραίο.

    Σε μία άλλη, από την τουαλέτα, υπήρχαν ίχνη αίματος στα πλακάκια του τοίχου τα οποία οι δύο δράστες δεν κατάφεραν να καθαρίσουν, παρά το γεγονός ότι επιχείρησαν να μην αφήσουν αποδεικτικά στοιχεία για το τι είχε συμβεί.

    Το μαχαίρι και κάποια άλλα αντικείμενα βρέθηκαν σε απόσταση 150 μέτρων από το άψυχο κορμί της Ελένης Τοπαλούδη.

    Οι αστυνομικοί βρήκαν, επίσης, ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, δύο σφουγγάρια, δύο πετσέτες, μια συσκευασία καπνού, κάλτσες, ανδρικά εσώρουχα, δύο μαχαίρια κουζίνας, δύο προφυλακτικά, ένα κάλυμμα σίδερου, το ηλεκτρικό σίδερο, μπλούζες και μια σκισμένη ζακέτα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έγκλημα στη Ρόδο: Πού «ψάρευαν» τα θύματά τους οι δολοφόνοι της Ελένης Τοπαλούδη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία: Νεκρός 52χρονος σε διυλιστήριο στο Πέραμα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέθανε ο οσκαρικός συνθέτης Μισέλ Λεγκράν



    ΣΧΟΛΙΑ