• Κοινωνία

    Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Σε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται η μητέρα της άτυχης εφοριακού

    • NewsRoom


    Σε ψυχιατρική κλινική εισήχθη η μητέρα της αδικοχαμένης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη η οποία δολοφονήθηκε άγρια σε νεκροταφείο πάνω από το μνήμα φίλου της. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η κυρία Γεωργία Ανδριέλου δεν μπορεί να διαχειριστεί τον εφιάλτη που ζει μετά τη δολοφονία της κόρης της. Όσο και να προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της είναι αδύνατο. Η υγεία της έχει κλονιστεί και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική.

    Η κατάσταση της επιδεινώθηκε μετά και τη δίκη τον περασμένο Ιούνιο. Σε λίγες μέρες θα γίνει το δικαστήριο για το επεισόδιο του ξυλοδαρμού στο δεύτερο νεκροταφείο με τον ιερέα του κοιμητηρίου.

    Η ίδια θα είναι δύσκολο να παραστεί καθώς δεν το επιτρέπει προς το παρόν η υγεία της.

    Το χρονικό της δολοφονίας

    Η 32χρονη εφοριακός Δώρα Ζέμπερη βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών το απόγευμα της 18ης Οκτωβρίου 2017. Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην άγρια δολοφονία, ήταν ένα μαχαίρι με λάμα τουλάχιστον 2 εκατοστών, ενώ το θύμα έφερε μαχαιριές σε πλάτη, στήθος και κοιλιά, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι καταδιώχθηκε άγρια από το δολοφόνο πριν την αφήσει αιμόφυρτη.

    Ο 58χρονος δράστης συνελήφθη στη συμβολή των οδών Κύκνων και Τανάγρας στο Γαλάτσι, κοντά στο σπίτι όπου διέμενε η 32χρονη.

    Ήταν χωρισμένος με μία κόρη, την οποία δεν έβλεπε, ήταν σεσημασμένος για κλοπές αυτοκινήτου, ενώ είχε συλληφθεί και μάλιστα για δεύτερη φορά στη ζωή του το 2011 με 37,5 κιλά χασίς στην κατοχή του.

    Η σύλληψη είχε γίνει σε περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής και ο άντρας καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγωδία στην Ηλεία: Ηλικιωμένη κάηκε μέσα στο σπίτι της

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία στην Κέρκυρα: «Μπαμπά φεύγω. Σε αγαπώ. Συνέχισε να με χτυπάς»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Αυτοτραυματίστηκε στο κελί του ο 21χρονος κατηγορούμενος



    ΣΧΟΛΙΑ