• Κοινωνία

    Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Πώς αντέδρασε ο σύζυγός της όταν ενημερώθηκε για το άγριο έγκλημα

    • NewsRoom
    δολοφονος σουζαν ιτον

    Ο 27χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton


    Σε κατάσταση σοκ ο σύζυγος και τα παιδιά της Αμερικανίδας βιολόγου

    Σοκ σε ολόκληρο το πανελλήνιο, αλλά και το εξωτερικό έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton, στην Κρήτη, από έναν 27χρονο αγρότη.

    Στα Χανιά βρίσκονται ο σύζυγος, καθώς και τα παιδιά της άτυχης γυναίκας, όπου από τις 2 Ιουλίου παρακολουθούν με αγωνία τις έρευνες για τον εντοπισμό της. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την σύλληψη του ενόχου, ο οποίος παραδέχτηκε το αποτρόπαιο έγκλημα, η οικογένεια της αδικοχαμένης Suzanne Eaton βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

    Καθ’ όλη τη διάρκεια των ερευνών, ο επικεφαλής των ερευνών συνήθιζε να ενημερώνει τηλεφωνικά τον σύζυγο της 60χρονης βιολόγου, ενώ όταν βρέθηκε ο δράστης και ενημερώθηκε ο σύζυγος της Eaton, εκείνος απέφυγε να ρωτήσει πολλές λεπτομέρειες.

    Σύμφωνα με το cretalive, ο άνδρας ρώτηκε μόνο να μάθει τον δολοφόνο και το κίνητρό του. Μόλις οι αστυνομικοί του είπαν πως πριν την σκοτώσει, την βίασε, ο σύζυγός της ξέσπασε σε λυγμούς και δεν ήθελε να ακούσει περισσότερα. Έδωσε το ακουστικό στην αδελφή του θύματος, που με την σειρά της περίμενε συντετριμμένη να ακούσει λεπτομέρειες.

    Ο 27χρονος δράστης αφού ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του, πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

    Ο φερόμενος δολοφόνος παραδέχτηκε στην αστυνομία πως την χτύπησε με το αυτοκίνητο και την βίασε, ενώ πριν την σκοτώσει, την είχε μαχαιρώσει προκειμένου να σταματήσει να φωνάζει και να μην την ακούσει κάποιος περαστικός.

    Μάλιστα, δεν αποκλείεται να έχει κάνει άλλες δύο απόπειρες στο παρελθόν, καθώς δύο γυναίκες ανέφεραν ότι ένας οδηγός με λευκό αυτοκίνητο τις είχε χτυπήσει και τις κυνηγούσε, με την μία από αυτές, από την Λιθουανία, να αναφέρει πως της επιτέθηκε, ενώ έκανε τζόγκινγκ, όπως ακριβώς και στην περίπτωση της 60χρονης Αμερικανίδας.



    ΣΧΟΛΙΑ