Κοινωνία

Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Νέα προθεσμία να απολογηθεί έλαβε ο κατηγορούμενος

  • NewsRoom
Ο 21χρονος Πακιστανός, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε την 17χρονη Νικολέτα στο Περιστέρι

Ο 21χρονος Πακιστανός, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε την 17χρονη Νικολέτα στο Περιστέρι


Αύριο θα επανέλθει στα δικαστήρια για να απολογηθεί ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, ο οποίος ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία από την 25η Τακτική Ανακρίτρια για να προετοιμάσει την απολογία του.

Ο 21χρονος κατηγορούμενος για τον ασφυκτικό θάνατο της ανήλικης συντρόφου του, μεταφέρθηκε το πρωί στο ανακριτικό γραφείο συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Διά του συνηγόρου του, ωστόσο, ο αλλοδαπός με καταγωγή από το Πακιστάν, ζήτησε να του δοθεί ακόμη ένα 24ωρο ώστε να ενημερωθεί επί των στοιχείων της δικογραφίας και να οργανώσει την υπεράσπισή του έναντι όσων του αποδίδονται στο κατηγορητήριο για την δολοφονία, την οποία φέρεται να έχει παραδεχθεί ανεπίσημα σε αστυνομικούς.

Στο μεταξύ, στη δικαστική λειτουργό που ανέλαβε να χειριστεί την υπόθεση της Νικολέτας, το νεαρότερο στην Ελλάδα θύμα ανθρωποκτονίας με φερόμενο δράστη τον σύντροφό της, προσήλθε και δήλωσε εκ μέρους του πατέρα της 17χρονης παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας (Πολιτική Αγωγή) ο συνήγορός του.

Τρία διαφορετικά ονόματα είχε 0 21χρονος Πακιστανός

Υπενθυμίζεται ότι από τα δακτυλικά αποτυπώματα που εξετάστηκαν από την αστυνομία, προκύπτει ότι αυτά ανήκουν σε δύο διαφορετικά ονόματα. Παράλληλα, φαίνεται πως έχει τρεις διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης δηλωμένες στην αστυνομία.

Να σημειωθεί ότι ο 21χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ έχει καταθέσει και δύο αιτήσεις ασύλου που απορρίφθηκαν επειδή ο φάκελος ήταν ελλιπής.

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται και ο τρόπος που διέφυγε από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τη Βόρεια Μακεδονία.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, διέφυγε από τον σταθμό Λαρίσης με τρένο και ανοιγόκλεινε το κινητό του κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Σε εξέλιξη βρίσκεται παράλληλη έρευνα για να διαπιστωθεί εάν είχε τυχόν συνεργούς που τον βοήθησαν να φυγαδευτεί ή να μείνει κάπου.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στο Περιστέρι: Ομολόγησε ο 21χρονος Πακιστανός ότι σκότωσε την 17χρονη ΝικολέταΣΧΟΛΙΑ