ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης για προανακριτική: Η πρόταση της ΝΔ θα ψηφιστεί – η σύμπραξη των άκρων δεν είναι καινούργια
Την πόρτα του εφέτη ανακριτή της Λάρισας πέρασαν οι Ιταλοί εμπειρογνωμόνες για την υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.
Οι τέσσερις Ιταλοί εμπειρογνώμονες θα εξετάσουν το καταγραφικό της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου με την εμπορική στα Τέμπη.
Σημειώνεται πως με τη συνδρομή των εμπειρογνωμόνων, αλλά και από τα συμπεράσματά τους, αναμένεται να συμπληρωθεί το τελικό πόρισμα από το οποίο θα εντοπιστεί από τη δικαιοσύνη, αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες και σε άλλα πρόσωπα πέρα των επτά για τους οποίους έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη.
Διαβάστε επίσης:
Τραγωδία στα Τέμπη: Ποινική δίωξη σε 3 στελέχη του ΟΣΕ
──────────────────
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θανάσης Χατζόπουλος (ΚΑΕ ΠΑΟΚ): Υπάρχει και δεύτερη πρόταση από τις ΗΠΑ για την ομάδα, πέρα από αυτή του Μυστακίδη
- Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις και οι πορείες με αφορμή τα εγκαίνια της 89ης ΔΕΘ
- ΗΠΑ: Διαδήλωση στην Ουάσινγκτον για την απόσυρση της Εθνοφρουράς από τους δρόμους
- Λίβανος: Η Χεζμπολάχ δεν πρόκειται να παραδώσει τα όπλα της, λέει βουλευτής της
