ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πόρτα του εφέτη ανακριτή της Λάρισας πέρασαν οι Ιταλοί εμπειρογνωμόνες για την υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.
Οι τέσσερις Ιταλοί εμπειρογνώμονες θα εξετάσουν το καταγραφικό της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου με την εμπορική στα Τέμπη.
Σημειώνεται πως με τη συνδρομή των εμπειρογνωμόνων, αλλά και από τα συμπεράσματά τους, αναμένεται να συμπληρωθεί το τελικό πόρισμα από το οποίο θα εντοπιστεί από τη δικαιοσύνη, αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες και σε άλλα πρόσωπα πέρα των επτά για τους οποίους έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη.
Διαβάστε επίσης:
Τραγωδία στα Τέμπη: Ποινική δίωξη σε 3 στελέχη του ΟΣΕ
──────────────────
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερχεται ανασχηματισμός, ποιοι χτυπούν Μαρινάκη, Σδούκου, Αγαπηδάκη, η «μπηχτή» της Νίκης, η βουτιά της Κάρυ και τα… τραγουδάκια του Σάντσεθ
- Τέλος σε μια στρέβλωση δεκαετιών: Τι αλλάζει στις άδειες των διευθυντικών στελεχών με τον νέο εργασιακό νόμο
- Aktor Group: Οι μακροπρόθεσμες υπεραξίες, το νέο μετοχικό status και τι κόστος κτήσης έχουν οι ισχυρότεροι μέτοχοι
- Τεχνική Ολυμπιακή – Οικογένεια Στέγγου: Το deal που έφερε… εμφύλιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.