ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κύπρος: Δολοφονήθηκε πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας στην Λεμεσό – Τον περίμεναν και τον γάζωσαν μέσα στη Rolls Royce του
Προσωρινά κρατούμενοι, με την σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, κρίθηκαν μετά τις πολύωρες απολογίες τους οι δύο 22χρονοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της διπλής δολοφονίας στο κάμπινγκ της Φοινικούντας, στις 5 Οκτωβρίου, με θύματα τον 68χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης και τον 60χρονο επιστάτη.
Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας και του δεύτερου 22χρονου σήμερα τα ξημερώματα, που κατηγορείται ως ο ηθικός αυτουργός, ο συνήγορος υπεράσπισής του, Μπάμπης Λυκούδης, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «ο εντολέας μου από την πρώτη στιγμή που παραδόθηκε αυτοβούλως είπε όλη την πραγματικότητα αυτής της υπόθεσης, ότι έχει συμμετοχή στην συνέργεια, αλλά όχι στην φυσική αυτουργία που αποδίδεται στον άλλο κατηγορούμενο και επιμένει στην θέση του».
Επίσης, είπε ότι «η ανάκριση παραμένει ανοικτή και η διαδικασία δεν έχει ακόμη περατωθεί».
Διαβάστε επίσης
Παναγιώτα Διαμαντή: Πώς το όραμα μιας δασκάλας δίνει «Νέα Ζωή στο Χωριό» και σώζει σχολεία
Πιερρακάκης: Συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πότε θα κλείσει για δεύτερη φορά το Μετρό Θεσσαλονίκης – Ποιες αλλαγές έρχονται στα εισιτήρια
- Casa Plaj: Μια μελέτη ισορροπίας με την υπογραφή των extrastudio
- Μπούγας: Από 1η Ιανουαρίου στους δικηγόρους η διαταγή πληρωμής και απόδοσης μισθίου με το νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας
- Εκπτώσεις έως και 30% στα δρομολόγια της Blue Star Ferries, της Hellenic Seaways, της Anek Lines και της Superfast Ferries για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου
