ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση δύο τρένων στην πρωτεύουσα της Νότιας Αφρικής, την Πρετόρια, ανακοίνωσε ένας αξιωματούχος των υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.
«Έχουμε δύο επιβεβαιωμένα θύματα και έχουμε διάφορες υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών επί τόπου», είπε ο Τσαρλς Μαμπάσο στο Reuters.
Μέχρι στιγμής τα αίτια της σύγκρουσης παραμένουν αδιευκρίνιστα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μάχη ζωής για 7χρονο που καταπλακώθηκε από πόρτα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απατεώνας έκλεβε ηλικιωμένους παριστάνοντας τον υπάλληλο της ΔΕΗ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρία Καρυστιανού: Διέγραψε τον Θανάση Αυγερινό από την «Ελπίδα» – Τον κατηγορεί για «διχαστικές συμπεριφορές»
- Παύλος Μαρινάκης για Γιάννη Βαρβιτσιώτη: Η Νέα Δημοκρατία και η χώρα είναι φτωχότερες
- Air France-KLM: Ευκαιρία ανάκτησης επιβατών μετά την πιθανή εξαγορά της easyJet
- Πυροσβεστική: Γραμμή ρεύματος η αιτία για τη μεγάλη φωτιά στην Αττικοβοιωτία, όχι οι ανεμογεννήτριες – Τι φταίει για τα υπόλοιπα μεγάλα μέτωπα



Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.