Κοινωνία

Δήμος Αθηναίων: Ομάδες street work του ΚΥΑΔΑ στο πλευρό των αστέγων – Ανοιχτοί δύο θερμαινόμενοι χώροι

  • NewsRoom
Δήμος Αθηναίων: Θερμαινόμενοι χώροι και ομάδες street work του ΚΥΑΔΑ στο πλευρό των αστέγων

Φωτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ο Δήμος Αθηναίων στέκεται δίπλα στο πλευρό του ευάλωτου πληθυσμού της πόλης εν όψει της κακοκαιρίας και των χαμηλών θερμοκρασιών.

Ανοιχτοί παραμένουν από το βράδυ της Τρίτης και για όσο διαρκέσει η κακοκαιρία, οι θερμαινόμενοι χώροι της Λέσχης Φιλίας Πανόρμου (Πανόρμου και Βαθέος 25) και το Υπνωτήριο του Πολυδύναμου Κέντρου του Δήμου Αθηναίων (Αχαρνών 3), φιλοξενώντας όσους αναζητούν έναν ζεστό χώρο για να προστατευθούν από το κρύο, όπως χθες, 11 άστεγοι συμπολίτες μας.

Παράλληλα, οι ομάδες street work του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), βρίσκονται όλο το 24ωρο στους δρόμους της πόλης, συνδράμοντας τον άστεγο πληθυσμό της Αθήνας με κουβέρτες, μπουφάν, ρούχα, ζεστά ροφήματα, φαγητό και νοσηλευτική φροντίδα, ενώ ενημερώνουν και για τους διαθέσιμους θερμαινόμενους χώρους του Δήμου Αθηναίων.

Επίσης, σε 24ωρη λειτουργία έχει τεθεί και το τηλεφωνικό κέντρο του ΚΥΑΔΑ (210-5246515) όπως και ο τετραψήφιος αριθμός επικοινωνίας του Δήμου Αθηναίων 1595, καθώς και το τηλ. 210-5277000, προκειμένου οι πολίτες να καλούν και να ενημερώνουν σε ποια σημεία της πόλης υπάρχουν άστεγοι που χρειάζονται βοήθεια.

Διαβάστε επίσης:

Χαλκιδική: Κλειστά σχολεία και διακοπή ρεύματος στον Δήμο Αριστοτέλη λόγω «Διομήδη»

Επελαύνει η κακοκαιρία Διομήδης – Στα λευκά η βόρεια Ελλάδα, καταστροφές από τις καταιγίδες – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοίΣΧΟΛΙΑ