ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Δήμος Αθηναίων στέκεται δίπλα στο πλευρό του ευάλωτου πληθυσμού της πόλης εν όψει της κακοκαιρίας και των χαμηλών θερμοκρασιών.
Παράλληλα, οι ομάδες street work του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), βρίσκονται όλο το 24ωρο στους δρόμους της πόλης, συνδράμοντας τον άστεγο πληθυσμό της Αθήνας με κουβέρτες, μπουφάν, ρούχα, ζεστά ροφήματα, φαγητό και νοσηλευτική φροντίδα, ενώ ενημερώνουν και για τους διαθέσιμους θερμαινόμενους χώρους του Δήμου Αθηναίων.
Επίσης, σε 24ωρη λειτουργία έχει τεθεί και το τηλεφωνικό κέντρο του ΚΥΑΔΑ (210-5246515) όπως και ο τετραψήφιος αριθμός επικοινωνίας του Δήμου Αθηναίων 1595, καθώς και το τηλ. 210-5277000, προκειμένου οι πολίτες να καλούν και να ενημερώνουν σε ποια σημεία της πόλης υπάρχουν άστεγοι που χρειάζονται βοήθεια.
Διαβάστε επίσης:
Χαλκιδική: Κλειστά σχολεία και διακοπή ρεύματος στον Δήμο Αριστοτέλη λόγω «Διομήδη»
Επελαύνει η κακοκαιρία Διομήδης – Στα λευκά η βόρεια Ελλάδα, καταστροφές από τις καταιγίδες – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γερμανία: Αναβαθμίστηκε σε ανθρωποκτονία ο θάνατος του ελεγκτή από τον ξυλοδαρμό του 26χρονου Έλληνα
- Νίκος Τσάκος (ΤΕΝ): Πουλήσαμε 19 παλαιά πλοία και προσθέσαμε 33 σύγχρονα πλοία – Συνολικά η εταιρεία διαθέτει 82 πλοία
- ΥΠΕΘΟ: Σαρωτικό πλαίσιο κατά του παράνομου τζόγου του 1,5 δισ. – Σφραγίσματα, βαριές ποινές και έλεγχοι «φωτιά»
- Spitogatos: Σε ανοδική τροχιά η αγορά κατοικίας το 2025 – Αύξηση 9,4% στις τιμές πώλησης και 6% στα ενοίκια – mononewsTV
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.