• Κοινωνία

    Δημήτρης Λιγνάδης: Ερευνάται και για τέταρτο βιασμό ανήλικου αγοριού

    Στο εδώλιο σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης κατηγορούμενος για τέσσερις βιασμούς


    Για έναν τέταρτο βιασμό ανήλικου αγοριού ερευνάται από την Εισαγγελία ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης.

    Καταγγέλλων είναι ένας 24χρονος άνδρας, ο οποίος αυτοβούλως είχε εμφανιστεί, τον περασμένο Μάρτιο, στην ανακρίτρια που διερευνά την υπόθεση και είχε καταγγείλει ότι βιάστηκε από τον σκηνοθέτη δύο φορές, πριν από 7 χρόνια.

    Η ανακρίτρια διαβίβασε την κατάθεση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, η οποία διέταξε τώρα μια νέα προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του σκηνοθέτη και ηθοποιού.

    Ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος που θα ερευνήσει και τη νέα καταγγελία, αναμένεται να καλέσει άμεσα τον νεαρό σε κατάθεση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος έχει υποστηρίξει ενώπιον της ανακρίτριας για τον Λιγνάδη:

    «Με βίασε δύο φορές στο σπίτι του. Αυτό το διάστημα έβλεπα κι άλλα νεαρά αγόρια να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι του».

    Και ο 4ος καταγγέλλων για βιασμό από τον σκηνοθέτη φέρεται να περιγράφει μία πανομοιότυπη μεθοδολογία. Γνωρίστηκαν με τον Λιγνάδη, υποστηρίζει, από μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μετά τον πήγαινε σε θεατρικές παραστάσεις και του έδινε υποσχέσεις ότι θα τον βοηθήσει επαγγελματικά.

    Φέρεται να έχει καταθέσει:

    «Με φιλοξένησε για 7 μήνες στο σπίτι του όταν βρέθηκε σε ανάγκη. Φοβήθηκα να μιλήσω γιατί με φιλοξενούσε και μου έδινε φαγητό».

    Στο τέλος της εισαγγελικής έρευνας ο Δημήτρης Λιγνάδης θα κληθεί σε ανωμοτί εξηγήσεις και αμέσως μετά ο εισαγγελέας θα αποφασίσει εάν θα του ασκήσει νέα κακουργηματική ποινική δίωξη για τον 4ο κατά σειρά βιασμό.

    Διαβάστε επίσης:

    Δημήτρης Λιγνάδης: Βρέθηκε σπίτι του επιστολή με καταγγελία προς το Αρσάκειο

    ΣΕΗ: Αποφάσισε την οριστική δια βίου διαγραφή του Δημήτρη Λιγνάδη

    Λιγνάδης: Διατάχθηκε η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του – «Θέλει να τρομοκρατήσει την ανακρίτρια», λέει το δικαστικό συμβούλιο



    ΣΧΟΛΙΑ