ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ξεκίνησε για τρίτη φορά η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς».
Οι γιατροί κάνουν προσπάθειες αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα, όπως μετέδωσε το πρωί η εκπομπή Το Πρωινό.
«Η συγκεκριμένη διαδικασία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη, με όλη την απαραίτητη προσοχή και λεπτότητα. Γίνεται μία σταδιακή προσπάθεια αφύπνισής του ώστε τα αμέσως τα επόμενα 24ωρα να έχουμε μία εικόνα για τη γενικότερη κατάστασή του» είπε ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος στον ΑΝΤ1.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:
Διαβάστε επίσης:
Δημήτρης Κόκοτας: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο τραγουδιστής
Netflix: Νέα σειρά με παραγωγό την Κιμ Καρντάσιαν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λιμενικός «κόμβος» αξίας εκατοντάδων εκατ. πίσω από τις γεωτρήσεις στο Ιόνιο
- F1 Μαϊάμι, Sprint: Ο Νόρις στην pole
- «Είμαστε σαν πειρατές», σχολίασε ο Τραμπ τον αποκλεισμό των ιρανικών λιμανιών από το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό
- Καιρός: Ισχυροί βοριάδες και χαμηλές θερμοκρασίες – Αλλάζει το σκηνικό από τη Δευτέρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.