• Κοινωνία

    Διασωληνωμένος στην εντατική ο Ανδρέας Μικρούτσικος

    • NewsRoom
    Ανδρέας Μικρούτσικος

    Ανδρέας Μικρούτσικος


    Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική.

    Ο γνωστός παρουσιαστής εισήχθη στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να τον έχουν διασωληνώσει, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Super Κατερίνα στον ALPHA.

    Υπενθυμίζεται οτι μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε μπει ξανά στο νοσοκομείο, όπου έκανε μία σοβαρή επέμβαση.

    «Το καλοκαίρι έκανε ένα σοβαρό χειρουργείο, πήγε πολύ καλά, βγήκε από το νοσοκομείο για περίπου δέκα μέρες αλλά κάποια λοίμωξη τον υποχρέωσε να ξαναμπεί ανεβάζοντας πυρετό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, Χάρης Λεμπιδάκης στην πρωινή εκπομπή του ALPHA.

    «Τώρα έδειξε σημάδια βελτίωσης και μάλιστα σήμερα θα έπαιρνε εξιτήριο, όπως του είχαν πει οι γιατροί, αν όλα πήγαιναν καλά. Στις 4:30 το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο, η σύντροφος του, Έλενα ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι είχε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα και ένα έντονο τρέμουλο που υποχρέωσε τους γιατρούς να τον πάνε αμέσως στην μονάδα εντατικής θεραπείας και να τον διασωληνώσουν. Είναι σε καταστολή, περνάει δύσκολες στιγμές και οι γιατροί είδαν ότι υπάρχει υγρό στον πνεύμονα του, ένα σοβαρό μικρόβιο και αυτό προσπαθούν πλέον να καταπολεμήσουν», κατέληξε ο ίδιος.

    Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, ο παρουσιαστής θα συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ωστόσο, λόγω των προβλημάτων υγείας του μέχρι στιγμής δεν τα κατάφερε.

     

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Κατερίνα Καινούργιου: Όλα όσα μάθαμε στη συνάντησή μας με την Super Katerina!

    GNTM: Θεατράλε δοκιμασία με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Αργύρη Αγγέλου

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ