• Κοινωνία

    Διαψεύδει τη δήθεν συνέντευξη στην εφημερίδα του Φουρθιώτη η Μαρέβα Μητσοτάκη

    • NewsRoom
    Μαρέβα Μητσοτάκη

    Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη


    Με ανάρτησή της στο Twitter, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη διαψεύδει ότι παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Αποκαλυπτικά», που ανήκει στον Μένιο Φουρθιώτη.

    Η σύζυγος του πρωθυπουργού, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, τόνισε ότι δεν έχει δώσει καμία συνέντευξη στη συγκεκριμένη εφημερίδα και δεν έχει συναντήσει ποτέ στη ζωή της τον Μένιο Φουρθιώτη.

    Παράλληλα, η κ. Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη έκανε λόγο για «πόλεμο λάσπης».

    Ειδικότερα, έγραψε: «Για να τελειώνουμε και με αυτό το παραμύθι. Καμία συνέντευξη δεν έχω δώσει και μάλιστα σε έναν άνθρωπο που δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Κάποιοι συνεχίζουν τον πόλεμο λάσπης!».

    Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω εφημερίδα κυκλοφόρησε την περασμένη Κυριακή με πρωτοσέλιδο «χτύπημα»: «Μαρέβα Μητσοτάκη: Αυτή είναι η δική μου Ελλάδα…»

    Τι λέει ο Φουρθιώτης

    Λίγο μετά τη διάψευση, ο Μένιος Φουρθιώτης προχώρησε σε μια δική του ανάρτηση, στην οποία υποστηρίζει ότι ουδέποτε η εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» υποστήριξε ότι πήρε αποκλειστική συνέντευξη από την κ. Μαρέβα Μητσοτάκη.

    Όπως παραδέχτηκε ο Μένιος Φουρθιώτης, πρόκειται για παλαιότερη συνέντευξη, που παραχώρησε η σύζυγος του πρωθυπουργού στους Financial Times.

    «Όμως, ο δαίμων του Τυπογραφείου χτύπησε και δεν αναφέρθηκε η πηγή στην οποία έδωσε συνέντευξη η κυρία Μαρεβα Μητσοτάκη!», δικαιολογήθηκε, στην ανάρτησή του, ο Μένιος Φουρθιώτης.

    Ακολουθεί η ανάρτηση του Φουρθιώτη:

    «Ένα από τα γνήσια παράδοξα της Ελληνικής κατάστασης είναι η ανθρωποφαγία Μπορεί να είναι εύκολο να παραπλανηθούν κάποιοι σχετικά με συγκεκριμένες πολιτικές, αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο να πεισθεί η πλειοψηφία όταν γνωρίζει πως συνήθως η αναξιοπιστία του κάθε κακεντρεχή μπορεί να είναι ίδιο του χαρακτήρα τους.

    Έτσι, προς κάθε κακοπροαίρετο και με αίσθημα «ανθρωποφαγίας» ρίχνει λάσπη για να τραβήξει ξανά τα βλέμματα επάνω του. Ουδέποτε η Εφημερίδα ‘ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ’ υποστήριξε ότι πήρε αποκλειστική συνέντευξη από την κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη. Μια γυναίκα που στέκεται με διακριτικό και ταπεινό ύφος δίπλα στον Πρωθυπουργό και σύζυγό της Κυριάκο Μητσοτάκη. Μια γυναίκα που τιμά τη χώρα της με ό,τι μέσο μπορεί. Και αυτό το κάνει μέσα από τη δουλειά της ως επιχειρηματίας αλλά και από το κοινωνικό της γίγνεσθαι.

    Τιμά τη χώρα της και αυτό φάνηκε από τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει και μας μίλησε μέσω των Financial Times.

    Επειδή κι εμείς ως εφημερίδα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ξανά στο αναγνωστικό κοινό, την αγάπη της πρώτης κυρίας της χώρας για κάθε τι ελληνικό φέραμε στο προσκήνιο αποσπάσματα εκείνης της συνέντευξης. Όμως, ο δαίμων του Τυπογραφείου χτύπησε και δεν αναφέρθηκε η πηγή στην οποία έδωσε συνέντευξη η κυρία Μαρεβα Μητσοτάκη!».

    Διαβάστε επίσης:

    Μαρέβα Μητσοτάκη: Στην Ντόχα για τη σύγχρονη Τέχνη με περίοπτο πάνελ και τη σεΐχα Μαγιάσα

    Το γεύμα Κυριάκου και Μαρέβας Μητσοτάκη στη Σακελλαροπούλου στα Χανιά

    Μαρέβα Μητσοτάκη για Φώφη Γεννηματά: Ήταν σύμβολο θάρρους και πίστης-Θα την θυμόμαστε για πάντα



    ΣΧΟΛΙΑ