• Κοινωνία

    Δάνης Κατρανίδης: Ώρες αγωνίας για τη ζωή του σπουδαίου ηθοποιού

    • NewsRoom
    Δάνης Κατρανίδης: Ώρες αγωνίας για τη ζωή του σπουδαίου ηθοποιού

    Δάνης Κατρανίδης


    Ώρες αγωνίας για τον σπουδαίο ηθοποιό, ο οποίος, σύμφωνα με το περιβάλλον του, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και δίνει τη δική του μάχη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, ήταν λίγο μετά το Πάσχα, όταν ο Δάνης Κατρανίδης βρέθηκε για εξετάσεις ρουτίνας σε γνωστό ιατρικό κέντρο. Εκεί οι εξετάσεις έδειξαν πως πρέπει να γίνει ενδελεχής έλεγχος και να υποβληθεί σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις, όπως και έγινε.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ηθοποιός βρέθηκε αρκετές φορές σε γνωστό νοσοκομείο κάτω από άκρα μυστικότητα με σκοπό να υποβληθεί στην απαραίτητη θεραπεία που του πρότειναν οι θεράποντες ιατροί του.

    Ο 71χρονος ηθοποιός, πριν από μερικούς μήνες είχε μιλήσει για τη ζωή του και για το δέσιμο που είχε με τη μητέρα του.

    «Το δέσιμό μου με το θέατρο οφείλεται σε εκείνη, γιατί με πήγαινε σινεμά, στις απογευματινές προβολές, πάντα με την υπόσχεση ότι θα είχα διαβάσει τα μαθήματά μου. Τώρα συνειδητοποιώ ότι το πρώτο μου κοινό ήταν οι φίλοι μου, τα παιδιά της γειτονιάς, που περίμεναν να τους διηγηθώ την ταινία που είδα» είχε αναφέρει νοσταλγικά για εκείνα τα πρώτα παιδικά του χρόνια.

    Ο ίδιος δεν απέκτησε ποτέ παιδιά, αν και έκανε τρεις γάμους στη ζωή του. Μάλιστα, είχε αναφέρει: «Επειδή έχασα νωρίς τους γονείς μου, ήθελα να δημιουργήσω οικογένεια, να κάνω παιδιά. Ετσι, προχωρούσα στον γάμο κάθε φορά. Δεν έκανα τρεις γάμους για πλάκα, ούτε για τις φωτογραφίες και τις τελετές. Τελικά, δεν απέκτησα παιδιά. Οταν είσαι ερωτευμένος, θέλεις να μοιράζεσαι με τον άνθρωπό σου τα πάντα. Τι να σκεφτείς; Αχ, μην παντρευτούμε τώρα, μην κάνουμε παιδιά; Πάρε εσύ τη μισή Αθήνα, να πάρω εγώ την άλλη μισή και ξανασυναντιόμαστε σε δέκα χρόνια;».



    ΣΧΟΛΙΑ