• Κοινωνία

    Χιονοστιβάδα στο χιονοδρομικό κέντρο στα Καλάβρυτα-Έκλεισαν οι εγκαταστάσεις

    • NewsRoom


    Κλειστό μέχρι νεωτέρας θα παραμείνει το Χιονοδρομικό Κέντρο στα Καλάβρυτα. Σύμφωνα με πληροφορίες χιονοστιβάδα το πρωί περίπου στις 7 και μισή οποία δημιούργησε πρόβλημα στον πυλώνα 5 της Στύγας.

    Οι αρμόδιοι προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις βλάβες ωστόσο μέχρι τότε το χιονοδρομικό θα είναι κλειστό. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός αν και οι εργαζόμενοι του Χιονοδρομικού βρίσκονταν στο χώρο.

    Το περιστατικό επιβεβαίωσε στο Tempo24.news ο Δήμαρχος Γιώργος Λαζουράς, δηλώνοντας ότι από την πτώση της χιονοστοιβάδας υπήρξε πτώση πυλώνα στην Σύγα γεγονός που επιβάλλει την αναστολή της λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου.

    Πρόσθεσε τέλος ότι για το περιστατικό θα βγει επίσημη ανακοίνωση του Χιονοδρομικού Κέντρου για την πλήρη ενημέρωση των επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής των Καλαβρύτων.

    Να σημειωθεί τέλος ότι στα ορεινά της Αχαΐας σημειώνονται έντονες χιονοπτώσεις και οι οδηγοί που κινούνται στο οδικό δίκτυο Πούντας Καλαβρύτων πρέπει απαραίτητα να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καιρός: Συννεφιά και βροχές-Πού θα χιονίσει

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυστήριο με τον θάνατο του αστυνομικού και της συντρόφου του στο Πόρτο Χέλι-Βρέθηκαν γυμνοί στη μπανιέρα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το «αντίο» της Σοφίας Τσίπα στον ΣΚΑΪ μετά την απόλυσή της



    ΣΧΟΛΙΑ