ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επεισόδια με ρίψη δακρυγόνων από την ΕΛ.ΑΣ σημειώθηκαν λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ της Τετάρτης έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα.
Στο σημείο ήταν συγκεντρωμένοι χιλιάδες διαδηλωτές, οι οποίοι εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον παλαιστινιακό λαό. Οι διαδηλωτές παραμένουν στην περιοχή φωνάζοντας συνθήματα για την λευτεριά της Παλαιστίνης.
Η λεωφόρος Κηφισίας είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο ύψος της Κατεχάκη λόγω της συγκέντρωσης και της πορείας διαμαρτυρίας που οργάνωσε το ΚΚΕ όπου βρίσκεται η πρεσβεία του Ισραήλ. Και αυτό διότι βρίσκεται σε εξέλιξη πορεία διαμαρτυρίας του ΚΚΕ και συλλογικότητες υπέρ των Παλαιστινίων. Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος και από εκεί ξεκίνησαν πορεία με κατεύθυνση την πρεσβεία του Ισραήλ. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι διαδηλωτές είναι περίπου 10.000.
Διαβάστε επίσης:
Ο Κασσελάκης παντρεύεται την Πέμπτη τον Τάιλερ στο Χάμπτονς
Beige Book: Ο πληθωρισμός αυξάνεται αλλά με πιο αργό ρυθμό
Μητσοτάκης: Η Διπλή Ανάπλαση θα γίνει και ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει το δικό του γήπεδο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χαλκιδική: Σφραγίστηκε beach bar στον Άφυτο για καταπάτηση 2,5 στρεμμάτων αιγιαλού
- Μακλούφ (ΕΚΤ): Το ευρώ δεν είναι ακόμη έτοιμο να αντικαταστήσει το δολάριο
- Αναλυτές για Metlen: Η εισαγωγή στο LSE φέρνει στο προσκήνιο τιμές στόχους πάνω από τα €60
- ΗΠΑ – Κίνα: Άρουν τους περιορισμούς σε κρίσιμα βιομηχανικά και τεχνολογικά προϊόντα – Ποια είναι αυτά
