• Κοινωνία

    Χάσκι Αράχωβα: Ραγδαίες εξελίξεις τις επόμενες ημέρες – Θα αποκαλυφθεί ο βασανιστής του Όλιβερ;

    • NewsRoom
    Το άτυχο σκυλί, ο Ολιβερ της Αράχωβας

    Το άτυχο σκυλί, ο Ολιβερ της Αράχωβας


    Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα για τον βασανισμό και το θάνατο του Χάσκι στην Αράχωβα. Το θρίλερ γύρω από τον Ολιβερ συνεχίζεται, αλλά κάποιες πληροφορίες λένε ότι σύντομα θα βγει στο φως η ιστορία και ποιος είναι ο θύτης του βασανισμού του.

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ με τον βασανισμό και τον θάνατο του Όλιβερ που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Αράχωβας.

    Παρ’ ότι, ωστόσο, έχουν περάσει τόσες ημέρες ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του δράστη, αν τελικά υπήρξε κακοποίηση του Χάσκι στην Αράχωβα από ανθρώπινο παράγοντα όπως καταγγέλουν φιλοζωικές οργανώσεις που ασχολούνται με την υπόθεση από την πρώτη στιγμή.

    Και ενώ αναμένεται η πραγματογνωμοσύνη που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του χάσκι – εάν δηλαδή υπήρξε κακοποίηση του ζώου από άνθρωπο ή εάν ο Όλιβερ τραυματίστηκε από επίθεση αγέλης σκύλων – η υπόθεση δείχνει να ανατρέπεται, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν μάρτυρες οι οποίοι κατέθεσαν στις Αρχές όσα γνώριζαν γύρω από τον θάνατο του σκύλου.

    Συγκεκριμένα, ένας μάρτυρας βρέθηκε ενώπιον των Αρχών για δεύτερη φορά και έδωσε περισσότερα στοιχεία για τη νύχτα που βασανίστηκε ο σκύλος.

    Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο άνθρωπος αυτός φέρεται να είχε βρεθεί ξανά στο αστυνομικό τμήμα και να είχε δώσει πριν από κάποιες μέρες πληροφορίες για την συγκεκριμένη νύχτα της κακοποίησης του Όλιβερ.

    Ο άνδρας φέρεται να υποστήριξε πως γνωρίζει και μέχρι και το σημείο που βασανίστηκε ο Όλιβερ και μάλιστα, πως όλα έγιναν σε απόσταση μικρότερης των 100 μέτρων από το σπίτι που έμενε ο Όλιβερ.

    Ξέρουν το όνομά του

    Την ίδια ώρα και ενώ η κοινωνία περιμένει πειστικές απαντήσεις, φιλανθρωπικές οργανώσεις ισχυρίζονται πως γνωρίζουν την ταυτότητα του δράστη. Μάλιστα, η φιλόζωος κ. Μάρθα Πουλτίδου έδωσε και διορία 48 ωρών στον δράστη να αποκαλύψει την δράση του αλλιώς θα αποκαλύψει αυτή την ταυτότητά του.

    “Αν δεν τον συλλάβουνε θα βγάλω εγώ η ίδια δημόσια το όνομά του με όποιο κόστος. Ξέρουμε το όνομά του. Έχει κατατεθεί το όνομά του στην αστυνομία η οποία “κοιμάται όρθια”. Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Το ξέρουν άπαντες και η αστυνομία δεν κάνει τίποτα” συνέχισε, ισχυριζόμενη ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος “έχει γερό δόντι” “σε εισαγγελείς, αστυνομίες, πολιτικούς” όπως χαρακτηριστικά είπε.

    “Θα εκπλαγείτε γιατί δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που φανταζόμαστε. Γιατί φανταζόμαστε σεξουαλική κακοποίηση, διαστροφή δηλαδή ενός ανθρώπου, να κάνει αυτό το έγκληματ οσεξουαλικό. Δεν είναι σεξουαλικό ακριβώς το έγκλημα. Κάτι άλλο υπάρχει το οποίο θα αποκαλυφθεί μόλις συλληφθεί ο άνθρωπος” τόνισε η Μάρθα Πουλτίδου.

    Διαβάστε επίσης:

    Παράσταση πολιτικής αγωγής από την Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία για τον Ολιβερ

    Τι κρύβει η ομερτά στην Αράχωβα;
    Ο Όλιβερ, ο Πίνατ και το τέρας της διπλανής πόρτας
     



    ΣΧΟΛΙΑ