• Κοινωνία

    Χαρδαλιάς από αεροδρόμιο Λήμνου: Προτεραιότητα ο τουρισμός, χωρίς καμία έκπτωση για την δημόσια υγεία


    Στο πλαίσιο του ανοίγματος του τουρισμού την 1η Ιουλίου, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς συνεχίζει την επιθεώρηση στο αεροδρόμιο της Λήμνου.

    Λίγο μετά τις 8 το πρωί της Δευτέρας ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς, έφτασε για επιθεώρηση στο αεροδρόμιο Ήφαιστος στο νησί της Λήμνου.

    Προηγουμένως, είχε επισκεφτεί τα αεροδρόμια του Ηρακλείου Κρήτης το Σάββατο και Ρόδου, Κω την Κυριακή.

    «Ήρθαμε εδώ για το τεχνικό meeting, για την αυτοψία. Έτσι από την Τετάρτη, σιγά-σιγά, όλα τα αεροδρόμια θα ανοίξουν με όρους ασφάλειας, το κυριότερο με ξεκάθαρους όρους δημόσιας υγείας», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς από το αεροδρόμιο της Λήμνου.

    «Θέλουμε πολύ ο τουρισμός να πάει μπροστά είναι πρώτη προτεραιότητα, αλλά όλο αυτό θα γίνει χωρίς καμία έκπτωση για την δημόσια υγεία, όσοι ταξιδιώτες έρχονται πρέπει να είναι ασφαλείς, αλλά πάνω και από οτιδήποτε άλλο, όλοι οι νησιώτες μας που θα τους υποδεχθούν πρέπει να παραμείνουν ασφαλείς.

    Η χώρα κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και η προσπάθεια αυτή χρειάζεται συνεργασία, συνεννόηση και πάνω από όλα τηρήση πρωτοκόλλων είτε αφορούν στην δημόσια υγειά, είτε αφορούν στις διαδικασίες έλεγχου, οι οποίες πλέον δεν είναι δειγματοληπτικές αλλά στοχευμένες».



    ΣΧΟΛΙΑ