• Κοινωνία

    Χανιά: Στον ανακριτή οι συλληφθέντες για την υπόθεση της εμπορίας βρεφών

    • NewsRoom


    Ενώπιον του ανακριτή Χανίων προκειμένου να απολογηθούν οδηγoύνται από νωρίς το πρωί της Κυριακής οι εννέα συλληφθέντες που σύμφωνα με την δικογραφία που σχημάτισε η ΕΛ.ΑΣ είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση προχωρώντας σε παράνομες υιοθεσίες και εμπορία βρεφών.

    Πρώτος προκειμένου να απολογηθεί έφτασε στα γραφεία του ανακριτή στις 7 το πρωί ο 73χρονος ιατρός ιδιοκτήτης της μονάδας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και κατά την διάρκεια της ημέρας θα ακολουθήσουν και οι άλλοι κατηγορούμενοι.

    Από νωρίς το πρωί βρίσκονται έξω από τα δικαστήρια πολίτες για να δηλώσουν την υποστήριξη και τη συμπαράσταση τους στον γιατρό ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση.

    Οι εννέα συλληφθέντες αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, εμπορία ανθρώπων, μεσολάβηση σε υιοθεσία ανηλίκου κατ’ επάγγελμα, παραβάσεις του νόμου περί εφαρμογής της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, πλαστογραφία, διατάραξη οικογενειακής τάξης, απάτη, σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

    Διαβάστε επίσης

    Καλύτερη η εικόνα παρουσιάζει η φωτιά στην Ελευσίνα – Άνοιξε η δεξιά λωρίδα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου (upd)

    Νέα Φιλαδέλφεια: Απολογούνται σήμερα για τη δολοφονία του Μιχάλη οι τελευταίοι 35 χούλιγκαν

    Καιρός: Γενικά αίθριος με ισχυρούς ανέμους – Πού υπάρχει πιθανότητα βροχόπτωσης



    ΣΧΟΛΙΑ