ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθησαν σήμερα, λίγο πριν τις 11:30, από τις αστυνομικές Αρχές των Χανίων, οι δύο δραπέτες από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων τα ξημερώματα της Δευτέρας 7 Φεβορυαρίου.
Πρόκειται για τον 34χρονο Πακιστανό, ο οποίος είχε καταδικαστεί για τρεις ανθρωποκτονίες, και τον 34χρονο Αλβανό, που είχε καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών. Οι δύο δραπέτες εντοπίστηκαν στην περιοχή του Κουμπελί όπου κρύβονταν.
Οι Αρχές είχαν συλλάβει το βράδυ της Δευτέρας ακόμη τρεις δραπέτες από τα κρατητήρια, οι οποίοι, μετά την παραμπομπή τους στο αυτόφωρο, καταδικάστηκαν με ποινές φυλάκισης και οδηγήθηκαν στο κατάστημα κράτησης «Κρήτη 1».
Διαβάστε επίσης:
Κρήτη: Συνελήφθησαν οι 3 από τους 5 κρατούμενους που απέδρασαν από το Μεταγωγών στα Χανιά
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη – Απών ο ίδιος
Δολοφονία 19χρονου: Ξεκινούν οι απολογίες των οκτώ συλληφθέντων – Εκδόθηκε το διεθνές ένταλμα για τον 20χρονο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Champions League: Ο Αλαφούζος κερδίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, τη μάχη των εκατομμυρίων και αλλάζει τον τηλεοπτικό χάρτη
- Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΚΕΔΕ: Έξι συν δύο μέτρα για τους δήμους – 240 εκατ. για οφειλές ενέργειας, 200 εκατ. ετησίως για δρόμους και διπλασιασμός της επιχορήγησης για τα σχολεία
- Στην Ελλάδα το νέο Volkswagen ID. Polo
- Potiropoulos+Partners: Δύο διεθνείς διακρίσεις για την ερευνητική αρχιτεκτονική και το βιώσιμο Urban Block 11
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.