• Κοινωνία

    Χανιά: Νεκρό εντοπίστηκε το 11χρονο κορίτσι που αγνοείτο από χθες

    • NewsRoom


    Τραγικό τέλος δόθηκε στην αναζήτηση του 11χρονου κοριτσιού από τα Χανιά, που αγνοείτο από χθες στην περιοχή του Μακρύ Τοίχου.

    Η σορός του παιδιού, εντοπίστηκε στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στο ύφος της Εκκλησίας, ενώ πλέον πραγματοποιείται έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου της.

    Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση, καθώς σήκωσαν μέχρι και drone, ενώ 15 διασώστες επιχείρησαν στα Άπτερα, όπου έγινε η εξαφάνιση, όπως επίσης στο σημείο βρέθηκαν και άντρες του Λιμενικού με περιπολικά.

    Μέχρι στιγμής, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, καθώς το άτυχο παιδί έπεσε στα βράχια από μεγάλο ύψος. Ωστόσο οι αρχές ξεκαθαρίζουν ότι το σενάριο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί και ότι οι έρευνες πρόκειται να συνεχιστούν μέχρι να διαλευκανθούν οι  συνθήκες του θανάτου του κοριτσιού.

    Η αρχή της τραγωδίας έγινε χθες περίπου στις 20:00 το βράδυ, όταν η 11χρονη βγήκε για περπάτημα και δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι της.

    Η μητέρα της δήλωσε την εξαφάνιση της, με την αστυνομία και την πυροσβεστική να κινητοποιούνται άμεσα. Παράλληλα εκδόθηκε και Amber Alert. Δυστυχώς όμως ο εντοπισμός του άψυχου κορμιού της επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο.

    Διαβάστε ακόμα:

    Τραγωδία στην Ιταλία: Δεκατρείς νεκροί από την πτώση καμπίνας τελεφερίκ (upd)

    Ταυτοποιήθηκε η σορός του Στάθη Άνθη: Το DNA «μαρτύρησε» το τραγικό τέλος

    Κίνα: Τραγωδία σε υπερμαραθώνιο – Είκοσι ένας νεκροί από ακραία καιρικά φαινόμενα

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ