• Κοινωνία

    Χανιά: Νεκρές 29χρονη οδηγός και η μητέρα της σε τροχαίο – Σε σοβαρή κατάσταση ο πατέρας της


    Ένα ακόμα τραγικό τροχαίο δυστύχημα, με δύο νεκρούς και έναν σοβαρά τραυματία, συγκλονίζει την Κρήτη, αποτέλεσμα μιας σφοδρής μετωπικής σύγκρουσης δύο αυτοκινήτων στα Χανιά το απόγευμα της Πέμπτης.

    Πιο συγκεκριμένα, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 16.20 το απόγευμα της πέμπτης, στο 11ο χλμ της ΕΟ Χανίων Ρεθύμνου. Σύμφωνα με την τροχαία, ένα ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 57χρονος με κατεύθυνση προς το Ρέθυμνο, με συνεπιβάτισσα την 8χρονη εγγονή του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με το αυτοκίνητο μιας άτυχης οικογένειας το οποίο οδηγούσε μια 29χρονη κοπέλα.

    Στο σημείο δημιουργήθηκε πανικός με τους υπόλοιπους οδηγούς να ειδοποιούν τις Αρχές. Οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρή από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου της 29χρονης την 60χρονη μητέρα της, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα, ενώ σοβαρά τραυματισμένοι ανασύρθηκαν τόσο η οδηγός όσο και ο 65χρονος πατέρας της οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο.

    Ωστόσο, η 29χρονη οδηγός δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, αφήνοντας την τελευταία της πνοή κατά τη διάρκεια του χειρουργείου. Ο πατέρας της νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

    Η 29χρονη κοπέλα που ήταν και η οδηγός του οχήματος, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Πέθανε κατά τη διάρκεια του χειρουργείου.

    Όπως είναι γνωστό, η μητέρας της 29χρονης βρήκε ακαριαίο θάνατο μετά την σφοδρή σύγκρουση, ενώ ο 65χρονος πατέρας της, νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

    Από το άλλο όχημα, τόσο ο 57χρονος όσο και η 8χρονη δεν τραυματίστηκαν.



    ΣΧΟΛΙΑ