ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χωρίς την καθιερωμένη λιτάνευση της εικόνας της Θεοτόκου, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Χανιά, ο εορτασμός των Εισοδίων της Θεοτόκου, Πολιούχου της πόλης.
Το πρωί στον Μητροπολιτικό Ναό τελέσθηκε η πανηγυρική θεία λειτουργία, στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας- Αποκορώνου, Δαμασκηνός, παρουσία του βουλευτή Χανίων Βασίλη Διγαλάκη, του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκου Καλογερή, του δημάρχου Παναγιώτη Σημηνδηράκη και εκπροσώπων των στρατιωτικών και τοπικών Αρχών.
Τόσο στο εσωτερικό του ναού, όσο και στους εξωτερικούς χώρους είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την πανδημία.
Παράλληλα εορτάστηκε και η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. Το πρωί έγινε η έπαρση της ελληνικής σημαίας στο Φρούριο Φιρκά, ενώ στις 12 το μεσημέρι τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πόλης.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το πονηρό χαμόγελο του ΚΜ και η αλλαγή πρωθυπουργού, το ράλι της Eurobank, το super deal του Πιερ με την ΕΧΑΕ, οι σαχλαμάρες του αριστερού Κοντόπουλου, ο έξαλλος «νταλαβεριτζής», η απάντηση Φλωρίδη, και τα κοσμήματα της Νιάρχου
- Ο βράχος, ο κάναβος και η καμπύλη
- Qualco: Πού χτυπάει για εξαγορές ο Ορέστης Τσακαλώτος
- Ηρώ Καριοφύλλη: Ρεπόρτερ, μέχρι την τελευταία ανάσα της…
