ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής σε δασικό κομμάτι στον δήμο Κασσάνδρας, βόρεια της περιοχής Μόλες Καλύβες στη Χαλκιδική.
Πριν από λίγα λεπτά σταμάτησαν να επιχειρούν τα εναέρια μέσα, ενώ αυτήν την ώρα δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο. Δυνάμεις της πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο για το ενδεχόμενο αναζωπυρώσεων.
Νωρίτερα, η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ έκανε λόγο για άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής με επίγειες και εναέριες δυνάμεις, που κατάφεραν να περιορίσουν ταχύτατα την πυρκαγιά πριν προλάβει να γίνει επικίνδυνη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η THEON λαμβάνει την πρώτη παραγγελία για γυροσκοπικά συστήματα πολλαπλών αισθητήρων – Εξαγοράζει το 30% της Shock EO Systems
- Jamie Dimon: Οι θέσεις εργασία στην JPMorgan δεν θα μειωθούν λόγω της τεχνητής νοημοσύνης
- Χρηματιστήριο: Βουτιά στην Metlen μετά την έξοδο από τον MSCI – Πάρτι σε Cener και Viohalco
- Γεωργιάδης: Δεν μου αρέσει η υποκρισία – Αν η Καρυστιανού έχει πολιτικές φιλοδοξίες και θέλει να πολιτευτεί οκ